dajana
21:59, 06 cze 2024
Jakże Jolu mogłabym cię zapomnieć, wszystkie Was pamiętam dziewczyny, może jedynie przy Urszuli się na dłużej myślami zatrzymałam.Pamiętam jednak że zawsze pisała do mnie potok ciepłych słów ktoś kto nie miał wątku swego ogrodu Były takie dwie duszyczki .Wystarczy jednak abym cofnęła się do tyłu i odnajdę cię bez problemu.Nawet to zrobiłam kilka dni temu nie wytrzymałam jednak zbyt długo, wszystko wróciło. Nie chcę już płakać, dlatego zaglądam do ogrodów znajomych pomijając własny i choć nie zostawiam jeszcze śladów nie znaczy że was nie odwiedziłam .Jeszcze kilka dni i będę gotowa .Wasze ogrody się tak rozrosły, zmieniły ,niektóre koleżanki mają nowe ogrody zmieniły miejsca zamieszkania.Zaglądałam też do Hanusi, nadal pisze wierszem .Troszkę zdrowie jej nie służy nogi bolą itd.Starzejemy się wszyscy niestety czy tego chcemy czy nie. Oj Rumianko i ciebie los doświadczył w smutne przeżycia .Kiedyś zawsze wstawałam po każdym upadku życiowym , a było ich wiele Nigdy jednak nie była to seria w tak krótkim czasie, teraz dłużej się podnoszę .Ty się poniosłaś to i mnie się uda . Wszystkie was przytulam bardzo bardzo gorąco.