W tym miejscu czyli przy przyszłym tarasie będzie kiedyś bardzo romantycznie Posadziłam juz róże ,zanim jednak zaczną się wspinać po belkach muszę biegiem go wykończyć.Belki oraz barierki będą białe Kolor elewacji gołębi.Moje róże to Nahema ,Klasztorna,historyczne ,angielskie,pnące, parkowe reszty nie pamiętam
W każdym badż razie wszystkie z certyfikatem .W całym ogrodzie posadzonych mam 30 krzaków różanych Nie mogę się doczekać pierwszych kwiatów .Jeśli chodzi o kolorystykę przeważać będzie biel,błękit,granat ,wrzos,krem.Czerwono białej mam tylko trzy krzaczki To róża malarza jest przepiękna Kupiłam ją na rabatkę dla srebrnej kompozycji ..mam nadzieję że mi nie zmarzły Zrobiłam kopczyki i otuliłam śniegiem bardzo wysoko .Przede mną jest masa pracy ,ogród będzie duży .W jakim stylu nie wiem .,na swój sposób nazwałam go romantycznym .W mojej wyobrażni już istnieje ,nie potrafię jednak zrobić projektu .Moja wiedza jest zbyt uboga abym samodzielnie podjęła decyzje na temat wyboru roslin .Ważna jest gleba warunki ,oddziaływanie wzajemne na siebie i jeszcze moc innych zależności .Póki co uczę się każdego dnia .