Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » zielonastrefa

zielonastrefa

beta 10:46, 06 sty 2013

MilenaP napisał(a)

chciałam jeszcze napisać, że przykro mi w kwestii Borysa, że też nie może być normalnie...nauka samoobrony to dobry pomysł, ale może spróbować jeszcze porozmawiać? atmosfera w szkole to bardzo ważna sprawa i nie można tego lekceważyć

Beta super, że zajrzałaś stęskniłam się już za Tobą Dzięki za życzenia rzeczywiście miałam urodziny i to bardzo okrągłe Ja też wieki nie jeździłam na łyżwach i praktycznie uczyłam się od początku. Co do Borysa, uwierz mi, że rozmowa była, ale nikt jej nie chciał oprócz nas teraz pani udaje, że tematu nie ma! Zobaczymy jak będzie dalej. Najśmieszniejsze jest, że dyrektorka szkoły praktycznie słyszała całą rozmowę z panią z zerówki i jedyne co miała do powiedzenia to zaproponowanie mojemu M zrobienie w sobotę podestu na jasełka i dzień babci. Pozdrawiam Cię ciepło

co za głupie baby! bo inaczej rzec się nie da...

Beta, głupota to u nich rodzinne, bo dyrektorka to mamusia, a pani z zerówki to jej córka

i wszystko jasne

taki układ nie powinien mieć miejsca, ale niestety często się zdarza, w mojej firmie też tak było i powiem że to było kwasior,
więc bardzo współczuję Wam takiego układu!
mam tylko nadzieję że ktoś w końcu to zauważy i podda pod wątpliwość taki rodzaj zależności

pozdrawiam niedzielnie
MilenaP 14:34, 06 sty 2013

Pada u mnie śnieg!!!!!! Ależ się cieszę!!!!!! Jak dziecko W ciągu godziny zrobiło się biało. Bo już się martwiłam tym nocnym mrozem, który to ma nas dopaść z poniedziałku na wtorek. Moje żurawki dostaną kołderkę Super! Pozdrawiam wszystkich niedzielnie, przyfaworkowo
boguslawa_ma... 17:06, 08 sty 2013

Witaj,też masz fajny ogród podobają mi się twoje żurawki funkie nie mam ich w ogrodzie, ale już mam pomysł na nie i napewno będe je miała narazie powstaje projekt na papierze, ale to już coś
Milka 17:14, 08 sty 2013

no to masz super!! rośliny zabezpieczone!!
gusiarz 17:16, 08 sty 2013

Milenko - sorki, że dopiero teraz wpadam - WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO Z OKAZJI URODZIN

Oj lodowisko - i to na świeżym powietrzy to super sprawa. Zabieramy dzieciaki co tydzień na takie lodowisko do Wieliczki. Jest ono malutkie - na orliku zrobione - ale muzyczka gra, dzieciaki mają kupę frajdy - i my rodzice również. A jak wyszły krzesełka - troche nie jestem na bieżąco ;( Muszę sprawdzić cvzy zdjęcia wklejałaś Pozdrawiam cieplusio
Zeta 22:41, 09 sty 2013

Ojoj jakieś urodzinki Milenko dla Ciebie kfiatuch od serca
gusiarz 07:11, 10 sty 2013

Milenko - macham porannie energetycznie - nie mogła się dzisiaj dobudzić. Dzieciaki przyszły do nas w nocy spać i miałam dla siebie 30 cm na łożku - wszystko mnie boli....

Pozdrawiam
MilenaP 20:38, 10 sty 2013

Bogusiu, Irenko, Agnieszko, Zetko dzięki Wam dobre kobiety za odwiedzinki i życzenia. Mam teraz mniej czasu, żeby tu bywać, bo dzieciak znów chory, nowe, szybsze tempo w firmie wizyty w aptekach, przychodniach i warsztatach samochodowych Nieprzespane noce, wypełnione bieganiną z lekami, inhalacjami i innymi wynalazkami Jakiś taki nieogrodowiskowy czas nastał, ale obiecuję, że nadrobię zaległe tematy Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i ciepło, bo w Krakowie plucha
beta 18:57, 13 sty 2013

Milenko, mam nadzieje że z Borysem lepiej, to straszne jak dzieci chorują, moja też jak nie katar, to kaszel i tak w kółko,
buziam i tuliskam
gusiarz 21:10, 13 sty 2013

Milenko - u nas Kacperek też chory - chyba jakaś grypa . Też po nocach wstajemy bo gorączka. Jutro do lekarza trzeba pójść. Chorowicie nam się ferie zaczęły. Pozdrawiam