Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » zielonastrefa

zielonastrefa

MilenaP 17:43, 27 sie 2012

Taka biedronka wpadła nam wczoraj do sypialni. Chyba się opiła tego ciemnego soku z bzu

Sebek 18:03, 27 sie 2012

Śliczne te hortensje - zawartość parapetów również kusząca
Kondzio 22:15, 27 sie 2012

jakie fotki i przetwory :0
anieszka 22:45, 27 sie 2012

Dobrze że do Ciebie zajrzałam, bo na śmierć zapomniałam o moich sadzonkach róż Pędzę do ogrodu z latarką
anieszka 22:49, 27 sie 2012

MilenaP napisał(a)
Kurcze, wsadziłam dziś nieukorzenione żurawki prosto do ziemi, a teraz przeczytałam, że idzie jakaś wielka fala upałów. Czy wytrzymają ?

Wytrzymają , wytrzymają
Ja moje wsadziłam i pojechałam na wakacje, nie było mnie 2 tygodnie i żyją
anieszka 22:52, 27 sie 2012

Przetwory super, ale biedronka jest the best Ja jakoś nie mogę się przełamać do przetworów, ale może kiedyś
MilenaP 23:19, 27 sie 2012

anieszka napisał(a)
Przetwory super, ale biedronka jest the best Ja jakoś nie mogę się przełamać do przetworów, ale może kiedyś

ja też bym sama się nie odważyła, gdyby nie mama dziś oberwałam w sadzie owoce aronii, bo moja mama robi z niej pyszny sok. Fantastyczny smak udało się osiągnąć po paru latach prób i błędów. Za to w zimie przy kominku...... Właśnie zdałam sobie sprawę, że ten mój dżem z bzu, to jest mój pierwszy i jedyny w życiu
beta 09:35, 28 sie 2012

ale u Ciebie "cudaki" , czarna biedronka, kwiatek jak nietoperz

oczywiście żartuję

jak rozmnażałaś horti? podobnie jak róże? ciekawa jestem

melduję że z 6 róż 5 póściło listki, wielkie dzięki Milenko, teraz to czekać i na zimę zadołować i tymi liścmi, tak?

mam nadzieję że jesteś z siebie dumna, tyle roslin samej wychodować super
tengel27 09:39, 28 sie 2012

MilenaP napisał(a)
Taka biedronka wpadła nam wczoraj do sypialni. Chyba się opiła tego ciemnego soku z bzu

Biedronka dwukropka (Adalia bipunctata) - fajnie wygląda Na zywo jeszcze takiej nie widziałem
gusiarz 10:11, 28 sie 2012

Witaj Mileno.
Ja od bardzo niedawna jestem na ogrodowisku. Mogę napisać witaj krajanko - bo ja również niedaleczko Cracow City mieszkam - jakieś 25 km - w stronę Wieliczki/Niepołomic. Piękny ogród. I przetwory również. Ja mam kilka krzewów bzu czarnego, ale są jeszcze małe. Ten mój bez to Nigra - ma ciemne liście. Fajnie wygląda.
Pozdrawiam jeszcze raz. Będę wpadać częściej. A na przywitanie - moja horti ogrodowa