Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » zielonastrefa

zielonastrefa

betysia 08:56, 27 wrz 2012

MilenaP napisał(a)

Milenus.....no ciesze sie niesamowicie....tak byc musialo innej opcji nie bylo!!!!!!!!!!!!
sciskam mocno i spokojnego , cudniastego i radosnego dnia bez najmniejszych zmartwien zycze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
buziaki

Betysiu wieeeeeeeeeelki cmok dla Ciebie

Merci...az mi sie policzek zarozowil....
MilenaP 08:57, 27 wrz 2012

Dziewczyny jadę zaraz do Krakowa i być może odwiedzę Ogród Botaniczny nigdy mi nie jest go dosyć
betysia 09:01, 27 wrz 2012

MilenaP napisał(a)
Dziewczyny jadę zaraz do Krakowa i być może odwiedzę Ogród Botaniczny nigdy mi nie jest go dosyć

no cudnie....tylko zdjecia rob i chlon wszystko bez wyjatku....i wracaj szczesliwie!!!!!
MilenaP 09:04, 27 wrz 2012

betysia napisał(a)

no cudnie....tylko zdjecia rob i chlon wszystko bez wyjatku....i wracaj szczesliwie!!!!!

Lena 09:31, 27 wrz 2012

MilenaP napisał(a)

Milenko , też sie dzisiaj do Kraka wybieram i nawet w okolice Ogrodu Botanicznego - tylko ja po 16...
Ale przypomniałaś mi co powinnam w niedzielę robić
Biorę dziatwy swe i do O.B. - dziękuję
MilenaP 19:11, 27 wrz 2012

Buuuuuu nie udało mi się iść do Botanicznego, bo się rozpadało człowiek się nastąwia, a tu nic z tego. Ale chociaż wcześniej pospacerowałam po Błoniach i przy Parku Jordana nazbierałam " oznak jesieni " mojemu małemu do zerówki
beta 21:10, 27 wrz 2012

MilenaP napisał(a)
Buuuuuu nie udało mi się iść do Botanicznego, bo się rozpadało człowiek się nastąwia, a tu nic z tego. Ale chociaż wcześniej pospacerowałam po Błoniach i przy Parku Jordana nazbierałam " oznak jesieni " mojemu małemu do zerówki

to szkoda Milenko że plany sie nie powiodły, ale siła wyższa...nic nie poradzisz

u nas też dziś lało , dopiero ok 17 sie troszkę przejaśniło
moja znowu do przedszkola ma jutro zanieść warzywa i owoce
justi 21:17, 27 wrz 2012

A u nas leje teraz Przedpołudnie było całkiem całkiem cieplutkie, później dopiero chmury ciemne się zebrały. W sumie to deszcz potrzebny bo sucho , niech w nocy leje a rankiem słoneczko wyjrzy.
kasik778 21:26, 27 wrz 2012

MilenaP napisał(a)

Dzięki z ainfo! Wiosną popróbuję sama coś ukorzenić! Miskant obcięłaś żeby podzielić?
pozdrawiam serdecznie!

Nie dzieliłam miskanta. Przesadziłam go takiego jakim był. Bardzo ładnie zasłonił pól przęsła ogrodzeniowego, za którym niestety sąsiadka na trzepaku LATAMI trzyma stare dywany!

Milenko musze nadrobić wszystkie nieprzeczytane strony u ciebie

Dobry pomysł z miskantem, jak już odbije po zimie to na pewno da radę zasłonić trzepak
MilenaP 22:21, 27 wrz 2012

Beatko, Justynko i Kasiu dziękuję za odwiedziny ja też uważam, że deszcz potrzebny. Popadało w drugiej połowie dnia, a wieczorem to poważnie lało!! Teraz wciąż kropi, więc jest szansa, że na rano nie będzie sucho. I dobrze, bo mam w planach dosadzić 2 tuje, przesadzić hortensję i magnolię