Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » zielonastrefa

zielonastrefa

popcorn 08:50, 01 paź 2012

Ale super! Fajną masz pracę! pokażesz rezultaty?
miłego dnia i tygodnia!!
gusiarz 08:52, 01 paź 2012

A ja jeszcze raz! Milenko - orientujesz się, czy "odpadki" po cięciu cisów można ukorzeniać tak jak bukszpany? I gratuluję pracy - nie ma to jak robić to co cieszy i co sie kocha
Milka 13:37, 01 paź 2012

MilenaP napisał(a)
Juuuuuupi dostałam zlecenie marzeń wreszcie coś dla mnie, będziemy robić zdjęcia wypasionych donic ogrodowych i to z roślinami sama mogę dobrać je do kompozycji najpierw w studiu, a później w różnych ciekawych lokalizacjach wreszcie będę mogła jeździć bezkarnie po szkółkach i sklepach ogrodniczych

ale cudne zadanie!! teraz muszę koniecznie podglądać, na pewno coś inspirującego będzie
MilenaP 23:16, 01 paź 2012

Popcarol, Agnieszko, Irenko bardzo się cieszę z tej pracy dziś do południa wybierałam rośliny - byłam w swoim żywiole tak się z panem w szkółce rozgadałam o ogrodach i Ogrodowisku, że mój M zdębiał później pojechaliśmy do studia fotograficznego no i się zaczęło Dziś odpuściliśmy o 20, a jutro na nowo przygoda idę spać, bo to jednak była męcząca przygoda
MilenaP 23:21, 01 paź 2012

gusiarz napisał(a)
A ja jeszcze raz! Milenko - orientujesz się, czy "odpadki" po cięciu cisów można ukorzeniać tak jak bukszpany? I gratuluję pracy - nie ma to jak robić to co cieszy i co sie kocha

Agnieszko z cisami możesz postępować tak jak z bukszpanami ja parę razy próbowałam i tylko raz mi się udało, dlatego myślę, że najłatwiej ńie jest z tymi roślinami, ale Ty próbuj. Gdzieś kiedyś czytałam, że cisy trzeba umoczyć w ukorzeniaczu do roślin trudno ukorzeniających się, ale czy taki jest to nie wiem.
vita 08:48, 02 paź 2012

Milenko, trzymam kciuki za nową robotę. Fantastyczną robotę, ale czasami prześpij się trochę.
Niecierpliwie czekam na pierwsze efekty, mam nadzieję, że nam pokazesz?
Informację o ukorzenianiu cisów potwierdzam. Odpadki po strzyżeniu plus ukorzeniacz, plus zaciszne, wilgotne miejsce (osłaniane na zimę) Moje sadzonki robią już za metrowy żywoplot, ale to trwało.
gusiarz 09:45, 02 paź 2012

Milena, Wiktoria - wielkie dzięki za podpowiedzi. Miłego tygodnia życię - buźki przestłam
monteverde 10:26, 02 paź 2012

Fajne obsadzenie skarpy, ale ta trzmielina też lubi przemarzać, pozdrawiam Chopiny z własnego chowu?
majkel0326 10:54, 02 paź 2012

Witaj Mileno Ale ciekawe zajęcie Ci się trafiło! Cóż może bardziej uszczęśliwić zapaloną ogrodniczkę Napracowałaś się przy skarpie,ale efekty widać.Bardzo lubię berberysy.Pozdrawiam Cię
zielonastrefa 20:32, 02 paź 2012

x
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies