Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » zielonastrefa

zielonastrefa

Lena 07:50, 30 wrz 2012

Będzie pięknie -taki kontrast z białym ogrodzeniem i niższą trzmieliną
Igor 08:32, 30 wrz 2012

Nie można stwierdzić co to za odmiana na tym etapie. Jest jeszcze za mała.
Część odmian ogólnie różni się tylko kolorem kwiatów, więc te tutaj też będą miały znaczenie
beta 11:14, 30 wrz 2012

Milenko widzę że działaś

łądna będzie ta skarpa jak to wszystko się rozrośnie

pozdrawiam niedzielnie
MilenaP 14:06, 30 wrz 2012

Juuuuuupi dostałam zlecenie marzeń wreszcie coś dla mnie, będziemy robić zdjęcia wypasionych donic ogrodowych i to z roślinami sama mogę dobrać je do kompozycji najpierw w studiu, a później w różnych ciekawych lokalizacjach wreszcie będę mogła jeździć bezkarnie po szkółkach i sklepach ogrodniczych
beta 15:41, 30 wrz 2012

ooo to gratuluję Milenko

fajnie robić co się lubi i jeszcze mieć z tego pieniążki

życzę tego wszystkim i sobie również
MilenaP 19:18, 30 wrz 2012

Dzięki Beta
betysia 06:50, 01 paź 2012

Milenko witaj kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
....alez sie napracowalas!!!!!!...jak berberyski sie rozrosna bedzie cudnie...uwielbiam ich kolor zwlaszcza ta odmiane!!!!!

p.s
gratuluje i ciesze sie razem z Toba zamowieniem....alez bedzie sie dzialo....juz sobie wyobrazam jaka jestes szczesliwa i ....zazdroszcze takigo zajecia!!!!!!!

cudnego tygodnia i cudownej pracy zycze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gusiarz 08:34, 01 paź 2012

Witaj Milenko. Wczoraj o Tobie myślałam, ale mój M odciągnął mnie od komp., bo pakował się na delegację i "fachowa pomoc" była mu niezbędna . Widzę, że się ostatnio napracowałaś w ogrodzie. Wiem coś o tym, bo hałdy ziemi sama przewalałam gdy robiłam kącik dla serbów. Niby nic, ot taka górka malizna zupełna, ale taczek baaaardzo dużo do przewizienia. Pięknie się u Ciebie trawka zazieleniła, skarpa też prezentuje się okazale. Super to wygląda - a róże jakie duże już. Ciągle sobie w brodę pluję, że za późno o różach przeczytałam i nie spróbowałam twojej metody do ich rozmnożenia. Pozdrawiam gorąco
MilenaP 08:38, 01 paź 2012

betysia napisał(a)
Milenko witaj kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
....alez sie napracowalas!!!!!!...jak berberyski sie rozrosna bedzie cudnie...uwielbiam ich kolor zwlaszcza ta odmiane!!!!!

p.s
gratuluje i ciesze sie razem z Toba zamowieniem....alez bedzie sie dzialo....juz sobie wyobrazam jaka jestes szczesliwa i ....zazdroszcze takigo zajecia!!!!!!!

cudnego tygodnia i cudownej pracy zycze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Betysiu dzięki za miłe słowa. Rzeczywiście cieszę się z tego zlecenia jak dziecko Tobie również życzę udanego i cudnego dnia lecę po rośliny wybiorę sobie najbardziej fotogeniczne
MilenaP 08:40, 01 paź 2012

gusiarz napisał(a)
Witaj Milenko. Wczoraj o Tobie myślałam, ale mój M odciągnął mnie od komp., bo pakował się na delegację i "fachowa pomoc" była mu niezbędna . Widzę, że się ostatnio napracowałaś w ogrodzie. Wiem coś o tym, bo hałdy ziemi sama przewalałam gdy robiłam kącik dla serbów. Niby nic, ot taka górka malizna zupełna, ale taczek baaaardzo dużo do przewizienia. Pięknie się u Ciebie trawka zazieleniła, skarpa też prezentuje się okazale. Super to wygląda - a róże jakie duże już. Ciągle sobie w brodę pluję, że za późno o różach przeczytałam i nie spróbowałam twojej metody do ich rozmnożenia. Pozdrawiam gorąco

Aga nie przejmuj się różami - przez zimę zgłębisz temat, a w następnym sezonie ruszysz do boju jakby trzeba było, to służę radą pozdrawiam i uciekam