Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

JulkAd 09:47, 16 sie 2012

GabiK napisał(a)
Georgia Peach to to nie jest, a Root Beer to już na 100%.
Root Beer mam i uwielbiam, jest bardziej czerwona.

Root Beer to ja wiem, że to nie jest, ale tez nie Vienna

Gabik wrzucę u siebie te co kupiłam we wtorek, może tamte pomożesz rozpoznać, bo się bardziej orientujesz niż ja
agata_chrosc... 10:52, 16 sie 2012

beta napisał(a)
Agatko, normalnie nie wyrabiam, człek tylko trochę spóźnienia ma i potem problem z nadrobieniem

mam nadzieję że nadrobię, a narazie konewkę pochwalić chciałam, mam podobną, stoi jako eksponat, ale Ty swoją super wykorzystałaś

inspiracja czosnkowa -rewelacja!, lecę do wątku Packwood House...

Hej, bardzo lubię jak się u mnie pojawia Twoje roześmiane zdjęcie
agata_chrosc... 10:53, 16 sie 2012

popcarol napisał(a)
Ale fajne żurawki! Też tak mam - takie same obok siebie, jedna buja, a druga za nic nie chce

pozdrawiam!!

A ja tak mam z trawą carex snowline - obok siebie dwie identyczne, w tym samym dniu wsadzone i jedna jest tak o 1/3 większa. I kto za nimi trafi?? Pozdrawiam
agata_chrosc... 10:54, 16 sie 2012

JulkAd napisał(a)

Georgia Peach to to nie jest, a Root Beer to już na 100%.
Root Beer mam i uwielbiam, jest bardziej czerwona.

Root Beer to ja wiem, że to nie jest, ale tez nie Vienna

Gabik wrzucę u siebie te co kupiłam we wtorek, może tamte pomożesz rozpoznać, bo się bardziej orientujesz niż ja

Słusznie! Gabik jest wielkim znawca i wielbicielem żurawek
Milka 17:02, 16 sie 2012

Ale gnasz kobieto!!! miałam znowu tyle do czytania
jestem na etapie żurawek, wybieram się w sobotę do Finki
agata_chrosc... 17:06, 16 sie 2012

I kto to mówi! U Ciebie to na chwilę się zagapić nie można, bo człowiek już w innej rzeczywistości! U mnie to leniwie płynąca nizinna rzeczka, a u Ciebie Wodogrzmoty Mickiewicza!
A co do żurawek to już nic nie kupuję na razie. Natomiast podjęłam drugą próbę rozmnażania - tym razem Tiramisu. Nic nie będę na razie zapeszać!
Milka 17:33, 16 sie 2012

wow, to już wielkie wyzwanie ogrodnicze!!! ja mam cykora, no i dużo mi potzreba, zanim bym skończyła, zima by mnie dopadła

ha, ha, ...nizinna rzeczka, a to się ubawiłam

jak twoje hosty, te nowe, co były inspiracją moich szaleństw zakupowych? moje jakoś bidnie idą we wzroście
agata_chrosc... 17:47, 16 sie 2012

Te , które wsadziłam do ziemi do całkiem nieźle, ale mam nadzieję, że w przyszłym roku lepiej. Natomiast kilka mam ciągle w doniczkach bo czekają na swoje miejsce i te prawie wcale nie ruszyły. Z wyjątkiem Janet, ale ta z kolei z jakims grzybem walczy więc ciągle jej te nowe liście wycinam. ALe myślę, że w przyszłym roku wszystko ruszy. Twoje też
GabiK 18:48, 16 sie 2012

Agatko Ty masz też hostę june, czy tylko Janet? Bo nie wiem, czy pisałaś o june, czy mi się źle skojarzyło.
kasik778 19:16, 16 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Te , które wsadziłam do ziemi do całkiem nieźle, ale mam nadzieję, że w przyszłym roku lepiej. Natomiast kilka mam ciągle w doniczkach bo czekają na swoje miejsce i te prawie wcale nie ruszyły. Z wyjątkiem Janet, ale ta z kolei z jakims grzybem walczy więc ciągle jej te nowe liście wycinam. ALe myślę, że w przyszłym roku wszystko ruszy. Twoje też

ja w zeszłym roku miałam jedną żurawkę, rozsadziłam ją, zrobiłam sześć sadzonek, wszystkie się przyjęły, ta moja to jakaś bordowa odmiana