Jedno i drugie Najpierw tylko piętki, ukorzeniacz i do doniczki. A ostatnio najpierw podzieliłam tiramisu na dwie części, a potem po jednej piętce z każdej oderwałam. Te dwie połówki wsadziłam od razu do ziemi, a piętki jak wyżej. Na razie, tfu, tfu, tfu, wyglądają nieźle i piętki i kępy podzielone.
Hej Waska Ale jest sporo sklepów internetowych, gdzie mają świetny wybór. Wiem, że Ania Monteverde i Irenka kupowały. Trzeba by ich zapytać czy zadowolone
No właśnie kupiłam w tym roku i były tak mizerne kłącza ze hosty mają po trzy listki !
Nie mam sprawdzonego sprzedawcy. Kupiłam od dwóch i to było straszne za te pieniądze.
A Janet zmienia się - z żółto-zielonego do prawie białego, ale cienka zielona obwódka jest cały czas ciemna. Piękna hosta i szybko się rozrasta, tylko nie wiem co z tym grzybem zrobić, bo już pryskałam i dalej siedzi
Jaaakie piękne te hosty też by takie chciała. U mnie w szkółce same zielone :-[
Hej Waska Ale jest sporo sklepów internetowych, gdzie mają świetny wybór. Wiem, że Ania Monteverde i Irenka kupowały. Trzeba by ich zapytać czy zadowolone
No właśnie kupiłam w tym roku i były tak mizerne kłącza ze hosty mają po trzy listki !
Nie mam sprawdzonego sprzedawcy. Kupiłam od dwóch i to było straszne za te pieniądze.
No widzisz - juz Gabik Ci podpowiada Może zaryzykuj...
Waska, kupiłam u nich 22 odmiany. Stały 2 miesiące w doniczkach, przetrwały nasz urlop i teraz się rozrastają pięknie. Ania ASC też chyba u nich kupiła.
Agatko, a jakbym tę Janet dała w obwódkę pod wiśnię? Niech tam zostaną funkie, ale jakieś ciekawsze może?