Aniu Vienna to nie jest na pewno, bo tej nazwy absolutnie nie kojarzę, a coś by mi się zapaliło chyba. A w sklepiku to samo, bo przeciez cebule do Polski głownie właśnie stąd jeżdżą! No to jak ma być co innego?
Też pochwalę się nowymi żurawkowymi nabytkami. Kupiłam aż trzy "Palace Purple" Mają za zadanie zadarnić kawałek rabaty i mam nadzieję, że sprostają moim oczekiwaniem. No i mają taki intensywny kolor.
Witaj Bożenko! Palace rośnie dość dobrze, ale jest też raczej z tych wysokich. Ja mam do niej uraz bo tu u mnie to wszędzie tylko ta jedna odmiana jest. Co ja się nachodziłam, żeby w końcu coś innego znaleźć Pozdrawiam Cię ciepło
A ja się zastanawiałam niedawno, co zrobić ze starą ocynkowaną konewką. No to teraz już wiem. Dzięki za inspirację. Świetny pomysł.
Cała przyjemność po mojej stronie Ta inspiracja ma dwie mamuśki - ja konewkę powiesiłam na płocie, a Ana podpowiedziała, żeby do niej kwiatki wsadzić. I tak wespół, w zespól, udało się ją zmóc
No właśnie Ana też mi podpowiedziała, żeby ją pomalować na biało i zrobić jakiś fajny napis. Ale zrobię ją na szaro z białym napisem i do tego posadzę jakieś białe kwiatki.
No widzisz! I na dodatek ona szara juz jest sama z siebie. Jeszcze taką podobna konewkę upiększała Weronika-Przetacznik. Też bardzo fajnie
Też pochwalę się nowymi żurawkowymi nabytkami. Kupiłam aż trzy "Palace Purple" Mają za zadanie zadarnić kawałek rabaty i mam nadzieję, że sprostają moim oczekiwaniem. No i mają taki intensywny kolor.
sprawdziłam jak wyglądają są bardzo ładne, ja mam mnóstwo bordowych żurawek, a odmiana? nie mam pojęcia, wrzucę na forum, może ktoś mądry mi oznaczy
Próbuj, ale jak już ustaliliśmy, to jest bardzo trudne, bo one takie podobne