Zamówiłam doniczki, po 3 białej i ciemnej, będę latać i kombinować. Gosia od nasionka wstawiła zdjęcie liatry w takiej łące ostatnio. Mam wzór
Dziś sobie pomyślałam, że wszystko wsadzę najpierw w donice, będę ustawiać i sprawdzać, czy tak może być - ale chyba bym się uchetała jak koń za pługiem
I to prawda, Anglicy mają dłuższy sezon i tego im zazdroszczę. Ale widzę, że energetyczne kolory masz i wiosnę przyśpieszyłaś
Też mam cięcia od groma, a na dodatek juz wyposażeni w sprzęt na full
ja chyba jutro kupię perlit i z nim będę wysiewać, może będzie lepiej.....fajny ten bałwanek, skojarzyło mi się, że zebrałaś cały śnieg w ogrodzie i szybciej dzięki temu stopnieje
Ciekawa jestem ile będzie roślin w doniczce
ja dziś obcinałam stare liatrie no i robiłam trochę porządki na rabacie bylinowej
A Gosi rabata jest niesamowita - jak pomyslę że z siewu - szacun
siałaś może pierwiosnki ? nie mogę spotkać fajnych jak jest ich sezon , kupiłam ładne pędzone i trzymam żeby wsadzić z doniczek w kwietniu może się przyjmą
No dziś wystartowaliśmy też ze sprzętem, M ciął drzewa a ja ogarniałam rabaty ale to kropla w morzu... a na koniec kilka taczek kompostu do skrzyni warzywnej i padłam - to nie dla mnie robota niestety