Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

Anda 20:35, 03 lut 2017

Piękne obrazki. Bakcyla ogrodowego już jako dziecko miałaś we krwi
Oczywiście jak zwykle u Ciebie fotki takie, że tylko padam na kolana. I to nieważne czy to Twój ogród czy jakiś angielski. Uwielbiam
Wizytówka śliczna. I też uważam, że fotek mogłoby być więcej.
Wracaj szybko do zdrowia
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Jana 23:00, 03 lut 2017

margaretka3 napisał(a)

Ewuś, czy warta kupienia i czy rzeczywiście tak ładnie wygląda jak na niektórych zdjęciach w necie. I czy długo kwitnie?

Mireczko, bylin poniżej 60 cm już nie kupuję Też obrałam ten kierunek w tamtym roku. I myślę, że dobry, jak patrzę na te cudne obrazki angielskie.
to Wy mi zdradźcie co to za wysokie byliny, bo oglądam wzdycham i nie wiem do czego parzydło chyba leśne widzę budki świetne
kasiek 08:52, 04 lut 2017

Bajkowe masz te podróże, moje marzenie jak odchowam dzieci, bo teraz wyjeżdżamy 2 razy w roku a marzy mi się 5
AgnieszkaW 11:31, 04 lut 2017

Miro, piękna wizytówka w Twoim cudnym ogrodzie. Z wielką przyjemnością obejrzałam raz, i drugi raz, i trzeci raz... Przychylam się do prośby Richiego o większą ilość zdjęć. Buziaki
ryska 19:25, 05 lut 2017

Piękna wizytówka, Twoje kompozycje kwiatowe to wyższa półka jak dla mnie ale podziwiać mogę w kółko. Pozdrawiam serdecznie
mira 19:36, 05 lut 2017

Pszczelarnia napisał(a)
Miruś, Oscar ogrodowy dla Ciebie koniecznie!

Jest luty, podkuwam buty, przebieram nogami w oczekiwaniu na relację.

Chciałabym, żeby ogród umiał się starzeć ze mną a ja z nim/ w nim. Tak mi się pomyślało w związku z 50-letnim Jonatanem.

Te oprawione obrazki mnie wzruszyły - takie małe skarby.

Kuruj się, Kochana.

Ewa, czuję się zażenowana - chyba mi się śni - nie bardzo wiem za co.

Postaram się o małą relację, najpierw odpowiem. Tak się tym Oskarem przejęłam że wreszcie wizytówkę wymodziłam tylko nie umię jej dopiąć .

Oj Ewuś ogród się starzeje niezależnie od nas czasem wolniej.
A ja jak czytam o ogrodach tych wiekowych to mnie przeraża jak taki ogród nagle musi być zakopany albo jest opuszczony albo....

Tak obrazki mają duszę.
A te kupione niedawno w I. nie mają i zapomniałam koncepcji

mira 19:38, 05 lut 2017

vita napisał(a)
Obrazki mnie tez wzruszyły Że też dotrwały, wyjątkowa ozdoba.
Pogubiłam się już o jakiej koniczynie rozmowa, tę białą też mam, ale Trifolium rubens, u Pszczółki? Ewa, dasz się jakoś podejść?

Mira! Budki, to mało powiedziane, że fajne! Oj!

Mrgaretka jest spec od wynajdowywania i to koniecznie nasion No i wymyśla, szkoda że Jej tak mało - a ma teraz ferie niedobra

pozdrawiam
mira 19:41, 05 lut 2017

kasja83 napisał(a)
Cudne!!Kolekcja budek niesamowita

To tak dla jsności to był sklep - budki muszą być wieszane nie byle gdzie - to chyba wiesz
i właśnie przez okno wypatrzyłam miejsce na budkę - ciekawe co M na to powie

pozdrawiam
mira 19:55, 05 lut 2017

margaretka3 napisał(a)

Ewuś, czy warta kupienia i czy rzeczywiście tak ładnie wygląda jak na niektórych zdjęciach w necie. I czy długo kwitnie?

Mireczko, bylin poniżej 60 cm już nie kupuję Też obrałam ten kierunek w tamtym roku. I myślę, że dobry, jak patrzę na te cudne obrazki angielskie.

Jak z wszystkim potrzebny umiar, i małe i duże. Ja duże omijałam bo jak stale słyszę że wali się wszystko po deszczu....

Ale teraz wiem że jak się wcześnie nie podpiera albo wiąże chochoła sznurkiem to nie w tym rzecz i brzydko wygląda.
A szkoda bo nawet w małym ogrodzie można mieć jakiś piękny okaz.
Teraz jak będą większe to zaraz podpora - większe dłużej rosną i są to raczej byliny lata - długa droga przede mną

Kupiłam kiełkownicę i niem mam sił wysiać kiełki - jutro muszę

a taki kupiłam ostatnio pojemnik na cebulę - bardzo je lubię

Katkak 19:58, 05 lut 2017

Mirciu jak do mnie przyjedziesz to na klamoty muszę Cię zabrać. Jestem pewna, że cos wpadnie Ci w oko.