Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

mira 20:35, 06 lut 2017

Wszystkim chętnym którzy potrzebują ciut koloru i spokoju

dedykuję ten wątek

zapraszam

https://www.ogrodowisko.pl/watek/7440-goodnestone-park-gardens-anglia
Jana 20:41, 06 lut 2017

chętnie zaglądnę Miro mnie nie wyświetla się wizytówka ...
margaretka3 21:16, 06 lut 2017

Mireczko, ha ha nie wiem, czy ja nawet będę próbowała wyjść z tych zaległości. Nie mam weny do swojego wątku. Deprecha zimowa albo inne gorsze licho...
Ale i tak ta niedobra przywiezie ci przesyłkę, nawet się zastanawia, co jeszcze dorzucić?
Szałwię muszkatołową już podziwiałam przed momentem.
Wysiałam ją w tamtym roku i rośnie na rabacie kilka sadzonek. Czy będzie taki efekt?
mira 11:18, 07 lut 2017

Gabrysia - o relacjach z moją przyjaciółką ogrodowch mogłabym pisać dużo - to tylko był malutki fragmencik i wniosków nie należy tworzyć - takie małe wspomnienie w te bure dni

pokazuje te chwasty koniecznie, a oprawiłam z kwietnika jeszcze takie stare ryciny - lubię to!

a takie sklepy to znasz - te skorupy to jedno ale publikacje - są strasznie drogie i strasznie piękne - stałam tam chyba godzinę i się gapiłam

i jakby człowiek miał mało wrażeń to na dobicie takie ściany

te wycieczki dla zdrowia nie wiem czy są dobre

Ewa ja łubiny mam -bardzo Ci dziękuję

będę śledzić Twój plan na sadzonkowanie

kasja83 - ogród można na wiele sposobów zdobić a budki legowe pasowało by już czyścić !!!! - te wykrzykniki dla mnie

Mariolu - makówki widziałam jesteście niesamowite, dochodzę ale zbyt wolno.. dlatego jestem
skoro makówki ujarzmione może dzbanki na patyku

takie grzyby mi się podobały

moja wnuczka byłaby zachwycona

Anda 11:21, 07 lut 2017

Fajna historia książki dla przyjaciółki
Ten sklep, rany, nie wyszłabym stamtąd z pustymi rękami
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
mira 11:36, 07 lut 2017

Jana wizytówkę nie podpięłam prawidłowo bo nie umie - starania trwają jest w wątku z wizytówkami aktywna
cieszę się że lubisz przeglądać to co wstawiam w ogrodach świata - mam kolejny watek i nie wiem sama czy nie będzie przesytu

Gosia - czekam nawet byłam wczoraj u takiego jednego i antybiotyk wsuwam, wiem że masz przesyłkę cieszę się
a ja szałwię muszkatałową tam kupiłam sadzonkę, potem przesadziłam do dużej donicy - ładnie mi przyrosła i jesienią wsadziłam na miejsce przy róży oczywiście - czy przezimowała nie wiem mam nadzieję że zakwitnie i będzie masa nasion - czytałam że się wysiewa sama bo strzela chyba
jak przyjedziesz zobaczymy pod śnieg

Anda a ja głupia wyszłam - nie umiałam się na nic zdecydować no gdyby jeszcze jedna godzina była
Pszczelarnia 13:27, 07 lut 2017

Miro,
coś się "porobiło" z podpisem u Ciebie:

czyli
mira - ogrodowy spektakl trwa .... .

[url=http://]link text

http:// wklejasz linka wizytówki

link text dajesz nazwę wizytówki

Niezależnie od tego - bardzo bardzo fajna wizytówka. Spektakl malowany przez ogrodniczkę z krwi i kości.

Milka 13:43, 07 lut 2017

No właśnie, też miałam problem z wejściem, Mira, popraw
Ciekawe czy bym się tylko gapiła, czy kupiła, hym...
Ładnie wyeksponowane nasiona, przejrzyście
Tamaryszek 16:36, 07 lut 2017

Cześć Miro! Dziękuję za recenzję książki U. Bauer. I opowieść o prezentowej książce z dzieciństwa też fajna. Zwiedziłam też Twój nowy ogród angielski, który polecałaś, dla mnie nowość.Pozdrawiam!
Gardenarium 18:22, 07 lut 2017

Idzie pomoc. Kliknij "Cytuj" i skopiuj oraz wklej w podpisie to co poniżej dokładnie tak, jak jest tylko oczywiście bez słów quote, bo to oznacza cytat...

Mira - Ogrodowy spektakl trwa *** Wizytówka

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies