U mnie mniej ambitnie bardzo wieje i pada co chwilę;
Ileż akcentów wiosennych!
Takie małe siewki ciemierników, jak pokazujesz, dostałam w tamtym roku od Vity. Kopanie i przesadzanie odbyło się w połowie kwietnia - rośną wszystkie ku mojemu wielkiemu zadowoleniu. Masz więc czas Mireczko na plany co z nimi zrobić
Jagodniczek widzę się pięknie rozrasta.
Zastanawiam się też gdzież to masz otwarty ogród??? Wszędzie tak przyjemnie, miejscami intymnie...
Fajne te nasze radości . Mireczko jaki bałagan? Czym Ty się przejmujesz. Moja trawiasta dopiero na sprzątanie czeka, a wierz mi - straszy . Ale boję się ich jeszcze ścinać.
O! dziękuję Ci za info - czyli do kwietnia mam czas jak dobrze bo szkoda tego dobra.
Mam otwarty mam, rabaty są po bokach a środek wielki trawnik ale też ten trawnik mi potrzebny bo ja mam ogród też na potrzeby rodzinne. Teraz ruszyła kolejna budowa za siatką gdzie się nie osłaniałam bo tam była piękna łąka.
Mam zamiar postawić pergolę i jakieś pnącze które będzie mi wisieć, tak nad głową jak będę chodzić - z czasem się wyjaśni.
akcenty wiosenne cd.
wieczornik damski w ub roku siałam i w tym oczekuję zapachu
bodziszki pięknie się po zimie regenerują - też do dzielenia - uff będzie dzielenia w kwietniu
A! wiem pychotka. A wiesz. że kupiłam 3 róże w B..
Nie myślałam, że to zrobię. Potrzebuję tanich róż wielkokwiatowych do cięcia do mojego jagodnika. Tak gmyrałam i przebierałam że się pomyliłam i kupiłam też pnącą i teraz mam dumanko.