Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerabianie ogródka pod swój gust

Przerabianie ogródka pod swój gust

KasiaBawaria 07:50, 16 paź 2019

Dominika11 napisał(a)
cały czas zachwycam się jesienią w Twoim pięknym ogrodzie bosko

ja się przełamuję na molinię może znajdzie się i dla niej miejsce u mnie

Tez nie bylam przekonana. Szczegolnie balam sie, ze beda sie pokladaly. Mam edith dudszus i moorhexe i wszystkie pieknie stoja na bacznosc.
Dominika11 08:09, 16 paź 2019

KasiaBawaria napisał(a)
Z serii brudny pies, bo 3 godzinach ze swoim kolega. Byli ze soba w ogrodku i co chwile sie bawily
Nie patrzcie na lazienke, jestesmy przed remontem.Prawie mi zasnal pod tym prysznicem.

u mnie taka kapiel to raczej nie możliwa, no ten starszy to jeszcze, ale ten młodszy szogun absolutnie, a suszenie suszarką - w ogóle nie wchodzi w grę -Twój piesio się nie boi ???

mówisz, że Twój brudny - hmmm to nie wiedziałaś mojego ten to dopiero potrafi
Gosiek33 08:15, 16 paź 2019

KasiaBawaria napisał(a)
Ostrogowce kwitna od czerwca....

Dobrą rasę wybrałaś i odpowiednio go prowadzisz to masz takie efekty

znowu mogę zachwycać się Twoimi hortensjami, ale to zdjęcie mnie chyba najbardziej zachwyca

KasiaBawaria 08:21, 16 paź 2019

Dominika11 napisał(a)
u mnie taka kapiel to raczej nie możliwa, no ten starszy to jeszcze, ale ten młodszy szogun absolutnie, a suszenie suszarką - w ogóle nie wchodzi w grę -Twój piesio się nie boi ???

mówisz, że Twój brudny - hmmm to nie wiedziałaś mojego ten to dopiero potrafi

Tu tylko zakurzony czesto wyglada gorzej- znajomi sie smieja ze pies w butach wraca ze spaceru, bo po brzuch ma czarne lapy
Eddie bal sie na poczatku wody. Ale od pierwszych dni kazalam mu po spacerze chodzic pod prysznic na umycie lap i teraz juz nie musze nic mowic, czasem spojrzenie wystarczy czy kiwniecie glowa i juz sie kladzie pod prysznicem i czeka az sie rozbiore Jako szczeniak kwilil mi i chcial uciekac. Teraz stoi cierpliwie To chyba kwestia przyzwyczajenia od pierwszych dni.To jak z kolacja w restauracji czy zakupami czy jazda autem. W aucie kilka tygodni byl protest. Teraz wskakuje do bagaznika i sie od razu kladzie.W restauracji od razu kladzie sie pod stolem i spi 2 godziny.

A jak stoje w kolejce to czesto kladzie sie na ziemi i odpoczywa.
KasiaBawaria 08:22, 16 paź 2019

Gosiek33 napisał(a)

Dobrą rasę wybrałaś i odpowiednio go prowadzisz to masz takie efekty

znowu mogę zachwycać się Twoimi hortensjami, ale to zdjęcie mnie chyba najbardziej zachwyca

Dziekuje Dobre swiatlo bylo tego dnia.

Takie wlasnie od poczatku bylo zalozenie- pies ma nam wszedzie towarzyszyc i od poczatku byc do wszystkiego przyzwyczajany. Dlatego tez np. windy, tlumy, nawet koncert, nie robi na niego zadnego wrazenia
Dominika11 08:25, 16 paź 2019

KasiaBawaria napisał(a)

Tu tylko zakurzony czesto wyglada gorzej- znajomi sie smieja ze pies w butach wraca ze spaceru, bo po brzuch ma czarne lapy
Eddie bal sie na poczatku wody. Ale od pierwszych dni kazalam mu po spacerze chodzic pod prysznic na umycie lap i teraz juz nie musze nic mowic, czasem spojrzenie wystarczy czy kiwniecie glowa i juz sie kladzie pod prysznicem i czeka az sie rozbiore Jako szczeniak kwilil mi i chcial uciekac. Teraz stoi cierpliwie To chyba kwesita przyzwyczajenia od pierwszych dni.To jak z kolacja w restauracji czy zakupami czy jazda autem. W aucie kilka tygodni byl protest. Teraz wskakuje do bagaznika i sie od razu kladzie.

A jak stoje w kolejce to czesto kladzie sie na ziemi i odpoczywa.
super
wspaniały piesek

cudny jest
KasiaBawaria 08:33, 16 paź 2019

Gosiek- hortensjowo

Jestem w szoku, ile roslin jeszcze kwitnie. Mnostwo pszczol i motyli jeszcze lata.

Dominika11 08:35, 16 paź 2019

u mnie wszystkie hortensje już suche
KasiaBawaria 08:36, 16 paź 2019

Dominika- dziekuje- kazdy psiak jest cudny Twoje sa tez przepiekne. Kiedys bardzo chcialam miec te rase.
Zanudze was ostatni raz Eddim.

Moj pies i sucha karma. Bedzie glodowal kilka dni a nie zje.Tutaj polozyl sie na suchej karmie.

Bardzo zestresowany pies.
KasiaBawaria 08:36, 16 paź 2019

Dominika11 napisał(a)
u mnie wszystkie hortensje już suche

Mroz juz u was byl?