Ależ piękne te Twoje zawilce Choruję na nie od dłuższego czasu udało mi się znaleźć taki głęboki odcień błękitu - przynajmniej w opisie i na zdjęciach jest taki Zobaczymy za rok...
Edi bossski, do schrupania Uwielbiam patrzeć na zabawy psów - kiedyś uczestniczyłam w takim spotkaniu szkoleniowo - towarzyskim, na ok. 20 psów chyba tylko 1 był agresywny w stosunku do pozostałych, ale to wynikało z takiego ułożenia przez właściciela. A ludzie rzadko pozwalają psom być w grupie, podczas gdy one tego bardzo potrzebują...
U mnie nad ranem -3C - idzie wiosna
Zawilce sa super w tym roku posadzilam wiecej, ale narazie nie jest ich duzo. Mam tez biale w donicach i jeszcze niebieskie jaskry. Maja juz paki i jestem ciekawa efektu-chyba ze dzisiejszy mroz je zalatwil.
Zeby pies dogadywal sie z innymi psami, trzeba go socjalizowac od poczatku. Pierwsze tygodnie sa kluczowe. Do czwartego miesiaca jest to bardzo wazne. U nas tez niewiele osob, ktore pozwalaja na kontakty z psami. My na smyczy tez nie pozwalamy, bo potem bylby klopot, ze w miescie obok zadnego psa by nie przeszedl. Dlatego umawiamy sie na lakach, gdzie moga sobie biegac do woli.
Moj pies to powinien Huskim byc. Uwielbia wszystko co zimne i nigdy nie jest mu zimno.Tu sie polozyl na sniegu i zamknal oczy. Mial zamiar tam spac
Tawuły dla mnie mogłyby mieć taką barwę pzrez cały czas, bardzo podoba mi się ten odcień czerwieni.
Eddi jest świetny, zresztą podobnie jak i inne nasze pupile
No i fajnie, że ma taką panią, bo to też trzeba mieć siły i chęci i czas aby tak dbać o jego kondycję itp.
U mnie Funia musi być cały czas za mną, tak mnie sobie upodobała i koniec. Może te wieczorne dwugodzinne smerania ją tak dopieszczają
Na ciasto też chętnie się piszę wygląda smakowicie
Macie całkiem inną pogodę niż my w Polsce.
Bardzo zmroziło.
Ja musiałam w zeszłym tygodniu ogród podlać, bo sucho. Tylko raz zimą porządnie padało.
Granatowe zawilce to jakiś rzadki widok.
Lubię takie mocne kolory.
Sadzilam jesienią nową partię ciemnofioletowych.
Są liście. Czekam na kwiaty.