Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerabianie ogródka pod swój gust

Przerabianie ogródka pod swój gust

greg66 22:05, 13 maj 2020

Kaśka ja czekam miesiąc dziś wybierałem numer 86 razy i cały czas zajęty, chyba odłożyli słuchawkę.
Już mnie nosi. Jutro od rana dzwonię.
KasiaBawaria 22:09, 13 maj 2020

greg66 napisał(a)
Kaśka ja czekam miesiąc dziś wybierałem numer 86 razy i cały czas zajęty, chyba odłożyli słuchawkę.
Już mnie nosi. Jutro od rana dzwonię.

Ja rozumiem, ze korona, ale nie powinni uruchamiac sklepu internetowego, jezeli nie wiadomo co kiedy zostanie dostarczone Moja ulubiona i do tej pory bardzo rzetelna szkolka, nie odpowiada na zadne wiadomosci a telefon zawiesili.W drugiej od trzech tygodni mi mowia, ze juz niedlugo wysla. Jeszcze takiego czegos nie mialam.
86 razy?Nie mialabym cierpliwosci, podziwiam!
KasiaBawaria 22:10, 13 maj 2020

Malgosik napisał(a)

Pod świerkiem to jest trudne miejsce. Tawułki nie dały rady, Carex elata Aurea też. Runianka tam żyje, ale powoli rośnie. Trochę funkii, Brunnera i paproć też powolutku rosną. Zobaczę czy mieczyki się zadomowią. Od strony południowej chcę tam teraz wsadzić lawendę. Może ona da radę. Sucho i dość słonecznie, choć niezbyt długo.
A dzwonek karpacki się rozłazi?

Nie wiem dlaczego ja myslalam, ze sadzisz wiosenne cebule bo u mnie wlasnie tulipany i narcyzy w takich miejscach doskonale rosna.A mieczyki przeciez nie wiosenne
gogo 23:08, 13 maj 2020

A, to mi się pomyliło z kombinezonem
Ale pech z oknami
I ze szkółką
Mi w szkółkach podali termin 3 tygodnie, a wysłali po 2 tygodniach, rośliny wodne po tygodniu, a miało być po dwóch
KasiaBawaria 08:21, 14 maj 2020

Pomylka kazdemu zdarzyc sie moze jezeli mi to naprawia, to zla nie bede zreszta szef ekipy sam mowil, ze wszystko powymienia takze jeden parapet, ktory jego pracownik niezbyt czysto zamontowal.Jestesmy w czasie przebudowy- cale gorne pietro jest remontowane, nasze dwie sypialnie beda powiekszane bo bedzie usuwany balkon i ta powierzchnia dojdzie do pokoi. Jeden pokoj juz gotowy, calutki, takze podloga : a reszta dopiero w czerwcu.
Milka 14:48, 14 maj 2020

Ojej, to się dzieje.
Ja myślę o remontach, słabo mi, a też mnie czeka, za 2 lata zmiana w sypialni i dach na domu.
Pochwal się potem
gogo 21:27, 14 maj 2020

To dobrze, że poprawią
Mnie czeka remont kuchni i też robi mi się słabo, więc odkładam na zaś
Zwłaszcza, że jest problem ze znalezieniem ekipy, nie chce im się brać "drobiazgów" - tak od jednych usłyszał eM
KasiaBawaria 21:38, 14 maj 2020

gogo napisał(a)
To dobrze, że poprawią
Mnie czeka remont kuchni i też robi mi się słabo, więc odkładam na zaś
Zwłaszcza, że jest problem ze znalezieniem ekipy, nie chce im się brać "drobiazgów" - tak od jednych usłyszał eM

Remont kuchni to drobiazg?
KasiaBawaria 22:06, 14 maj 2020

Milka napisał(a)
Ojej, to się dzieje.
Ja myślę o remontach, słabo mi, a też mnie czeka, za 2 lata zmiana w sypialni i dach na domu.
Pochwal się potem

Podlogi chcesz ogladac?
KasiaBawaria 22:39, 14 maj 2020

Hortensie zaczynaja kwitnac Moj aparat calkiem padl

Wieczorny spacer z psem zdjecia z komorki.Niestety.