Ależ się narobiłas, kancik idealny!
co do pomysłu, to może geometryczne kształty rabaty, cisa i tuje przystrzyc i do tego horti i rh, podobne warunki lubią, a z przodu jakiś jasny akcent, np hakone?
buziam i pozdrawiam podglądaczkę w pracy
hihihi, chyba będą rododendrony i hakone pod spodem. Z geometrycznych figur to najlepiej koło do mnie pasuje . Podobają mi się geometryczne rabaty, ale do mojego domu jakoś mi nie leżą.
Co do hortek, to Wieloszka mówi, że mogą mieć za mało światła. Tam prawie cały czas cień
to zmiana, pluskawice i dołem hakone bordowe pluskawice są wysokie i ich kwiaty ładnie pachną, cień wielbią, a hakone po moich obserwacjach w cieniu lepiej daje radę
u mnie też koła dominują, ciekawe czemu, jak je poprawiam, wychodzi jajo!
Pluskwicę mam w słońcu i buja jak szalona. A myślisz że rh nie będą oki? Za wysoko też nie mogę mieć, bo tam zaraz mam okno, a i tak cis daje spory cień w domu. Tuje będą cięte, teraz na razie tak spokojnie je podcinam. Cis też po trochu, ale chcę zachować mu trochę poczochranego charakterku
Hakone już zaklepana w to miejsce. A która Ci ładnie rośnie w cieniu?
Hakone All Gold, ma też dużo wilgoci; z tymi pluskawicami mnie zaskoczyłąś! robię moim zmianę miejsca, jedną co juz kwitnie pies połamał, potem 2 i tak żadna nie zakwitnie!