Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu

Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu

Wieloszka 10:48, 02 paź 2014

Jaaaaakie tu zmiany!!! Pięknie, romantycznie i klimatycznie!
No i w końcu poprawiłaś się z ilością fotek, ale już wiem dlaczego Zrobiłaś nam efekt WOW! Dopiero teraz naprawdę zobaczyłam Twój ogród

A jeśli jeszcze potrzebujesz trawki, będzie kiermasz pod Iglicą w najbliższy weekend:
http://www.wigor-targi.com/targi,916,Kiermasz+%C5%BBywno%C5%9Bci+Ekologicznej+i+Produkt%C3%B3w+Regionalnych+oraz+Wielki+Kiermasz+Ogrodniczy.html
aga_pe 12:00, 02 paź 2014

uuuuu, w sobotę pracuję, a w niedzielę jadę do rodziców. Ale tam też jest kiermasz ogrodniczy. Mam cichą nadzieję, że trawki też będą. Jeśli wyjazd nie wypali, melduję się pod Iglicą
Dzięki Aguś za docenienie mojej pracy, choć jeszcze sporo przede mną. Przez najbliższy tydzień pół przyczepy kory muszę wysypać pod drzewka. W sumie to odcinek między płotami i drzewkami, bo tam sobie nie radzę z nadmiarem chwastów. Tam też kładę agrowłukninę. Roślinom nie zaszkodzi, a mnie ułatwi pracę
popcorn 12:13, 02 paź 2014

Aga, super altanka! Dałabym np winorośl żeby dach zarosła, jeśli tam masz dużo słońca. Owoce zwieszające się z góry - bosko
Na glicynię chyba za słabe te dechy mi się wydają, to potwór straszny po paru latach, gnie rynny.. masakra

pozdrawiam!!
Wieloszka 12:14, 02 paź 2014

Stety-niestety, w ogrodzie nigdy nie ma tak, żeby nie było nic do zrobienia... A pół przyczepy kory nie brzmi dla mnie groźnie - co wiosnę dosypuję pół tira
Buziol!
Kondzio 12:19, 02 paź 2014

Oj nmasz racje w ogrodzie jest zawsze co robić już ze mnie się śmieja że ja ciaglę siedzę w ogrodzie i co ja takiego tam robię że tyle siedzę. Bo ciągle jest coś do zrobienia Ja już korą nie sypie szkoda kasy wole rozsypywać swoim kompostem lub obornikiem z kompostowanym
aga_pe 12:46, 02 paź 2014

Kondzio napisał(a)
Oj nmasz racje w ogrodzie jest zawsze co robić już ze mnie się śmieja że ja ciaglę siedzę w ogrodzie i co ja takiego tam robię że tyle siedzę. Bo ciągle jest coś do zrobienia Ja już korą nie sypie szkoda kasy wole rozsypywać swoim kompostem lub obornikiem z kompostowanym

Kondzio, ja za dużą przyczepę płacę stówkę. Mam dwa km dalej tartak i kory pod dostatkiem. Co prawda trochę zanieczyszczona, ale ładnie przekompostowana
aga_pe 12:49, 02 paź 2014

Wieloszka napisał(a)
Stety-niestety, w ogrodzie nigdy nie ma tak, żeby nie było nic do zrobienia... A pół przyczepy kory nie brzmi dla mnie groźnie - co wiosnę dosypuję pół tira
Buziol!

Aguś, z Twoim areałem to kora idzie tonami Nie zazdroszczę, zwłaszcza z Twoimi problemami z kręgosłupem
aga_pe 12:51, 02 paź 2014

popcarol napisał(a)
Aga, super altanka! Dałabym np winorośl żeby dach zarosła, jeśli tam masz dużo słońca. Owoce zwieszające się z góry - bosko
Na glicynię chyba za słabe te dechy mi się wydają, to potwór straszny po paru latach, gnie rynny.. masakra

pozdrawiam!!

powiem Ci, że też się nad tym zastanawiałam, ale mi odradzili, bo winorośl trza mocno ciąć....a może jednak nakręcę ten temat jeszcze raz
Konstrukcja jednak mocna, przetestowana
Kamajla 13:14, 02 paź 2014

Aga, bardzo ciekawa altanka

Pozdrawiam!
Kamajla 14:43, 03 paź 2014

A ile potrzebowałabyś tych cisów?