Beatko gdzieś widziałam podobny hamak, pod nim kwadratowe płyty z karmnikiem a wszystko fajnie wmontowane w rabatę jak odszukam to wkleję. U Ciebie są fale i jeśli już podobne płyty masz w trawniku myślę, że pierwszy pomysł bedzie najlepszym
Ja też nie oddam głosu na drzewo, bo nie znam ich osobiście. Znamy się tylko z widzenia No i próbujemy się poznać z katalpą.
Pamiętam, że początkowa część wątku makul to był wybór drzewa - dużo zdjęc i za i przeciw.
Wymiękam.. nie mogę sie skupić....
Hamak.. to tak jak basen. nie ma na niego czasu, ale świadomość, że w każdej chwili można z niego skorzystać. jest tak samo dobra, a nawet bardziej niż korzystanie....
Co do drzewka nie pomogą, bo ja mam odmienny gust od Twojego
ale ładnie!!..cudny ten zawijas...ale czytałam że chcesz zmienić jego kształt?...hortki chcesz poprowadzić pod świerkami?...ja tez mam Beaciu działkę obsadzoną świerkami ....muszę je mocno trzymac w ryzach coby do ludzi były podobne...a czy Ty przycinasz swoje?
aaaa o hamaku jeszcze kilka słów...otóż w tym sezonie stałam się jego szczęśliwą posiadaczką...celowo piszę "szczęśliwą", bo hamak to super sprawa!!!...fakt, że chwil relaksu może jest nie za wiele, ale jak już się w nim zatopisz to o bożym świecie można zapomnieć....u mnie najwięcej korzystają dzieciaki, goście , no i na końcu JA... hamak z jednaj strony jest przymocowany do drzewa, a z drugiej belka...ciężko było u mnie na działce znaleźć trochę cienia, więc stąd takie rozwiązanie
pozdrawiam