Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

gusiarz 21:23, 22 gru 2013

Sebciu... ty wariacie... 650 lampek na choince - no wiem... miało tyle być, gwiazdki na trawniku... ech młodości
Sebek 22:11, 22 gru 2013

Dzięki za odwiedziny Gwiazdki widzę są hitem Tak czy inaczej najlepsze było tłumaczenie się obcym ludziom co robię

Teresko - malowałem farbą do ścian Bo sprayu mi zabrakło....
Madzenka 22:12, 22 gru 2013

Sebek ty to masz pomysla!!!

Jeśli zdążę to sobie bałwana na trawniku namaluję
Magda70 22:25, 22 gru 2013

gusiarz napisał(a)
Sebciu... ty wariacie... 650 lampek na choince - no wiem... miało tyle być, gwiazdki na trawniku... ech młodości

No właśnie..młodość!!!! Mnie by się nie chciało

hmm...aczkolwiek..może...jutro?? Kto wie..........
Sebek 22:32, 22 gru 2013

Malujcie Tylko lepszy będzie szablon z kartonu.....Malowałem na papierze jak z bloku technicznego i za chwilę namókł......Aaaaa - i koniecznie włóżcie rękawiczki!!!! Ja nie włożyłem - wziąłem przykład z Magnolii - jak wychodzę do ogrodu w niedzielę i coś grzebię to bez rękawiczek, żeby nie było, że pracuję Przez co potem całe dłonie miałem biale...i jeszcze spodnie kościółkowe ubrudziłem!
bartek_luberda 22:40, 22 gru 2013

Sebek ty debeściaku za rok wszędzie trawa będzie w gwiazdki
dominika_rew 22:47, 22 gru 2013

Taki hit, to już naprawdę muszę skomentować wchodzę dziś drugi raz do Ciebie, żeby zobaczyć te gwiazdy! pikne są po prostu a ten turkusik na krzesłach, choince i chyba na poduszkach, to już w ogóle bardzo mi się podobają
Sebek 22:57, 22 gru 2013

dominika_rew napisał(a)
Taki hit, to już naprawdę muszę skomentować wchodzę dziś drugi raz do Ciebie, żeby zobaczyć te gwiazdy! pikne są po prostu a ten turkusik na krzesłach, choince i chyba na poduszkach, to już w ogóle bardzo mi się podobają

W tym roku poszałałem z turkusem w salonie....Na kanapie jak zauważyłaś są poduszki i pled w tym kolorze, bo tego teraz te kokardy, bombki i podkładki na stole Jak się mi znudzi ten kolor to go pochowam i znów wrócę do brązów i beżów Lubię się tak bawić kolorem W sumie od stycznia zdążył się tu już pojawić w dodatkach czerwony, pomarańcz i zielony (na Wielkanoc)....a ten kolor trzyma się mnie od czerwca... I jeszcze trochę pewnie tu pobędzie
W 2014 ponoć modny ma być brudny róż....Nie znoszę różowego, ale nie mówię nie...jak nie będzie kiczowato wyglądać to zaryzykuję
beta 08:06, 23 gru 2013

gwiazdy na trawniku rewelacja!!!!...

kokardy na krzesłach rewelacja!!!!!

no i ogólnie, Twoje przygotowania do świąt, te wszystkie stroiki, wianki i bałwanek w mojej ocenie rewelacja!!!!

pozdr
Mala_Mi 08:39, 23 gru 2013

Sebek.... ty trawnik w gwiazdki, a mój chłop maluje na zielono

I gdzieś jeszcze mi mignęło zdanie.. poukładam ręczniki w łazience kolorami.... nic nie napiszę, bo mnie zatkało... moje chłopaki dobrze że rozróżniają ręcznik od ścierki, ale też nie zawsze.. kuchnię od łazienki też odróżniają.... Ja ręczniki dzielę na wielkości Po prawej duże po lewej małe, a maciupkie w środku I tak ciągle pomieszane ....