Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

andziulka 08:36, 13 maj 2012

Sebuś, w drugim wątku też lecisz jak błyskawica. Już po pierwszej setce Gratulacje
EPODLAS 09:33, 13 maj 2012

Sebku, na oglądałeś się pięknych azali, pewnie aparat był gorący od pstrykania. Też bym chętnie pojechała, ale ode mnie jest tak daleko.
Gardenarium 11:57, 13 maj 2012

Jeśli macie fotki roślinki o nazwie Ipomea wrzućcie go tutaj https://www.ogrodowisko.pl/watek/1849-ipomea

Instagram Ogrodowiska
Sebek 12:03, 13 maj 2012

asc napisał(a)
Na dzień dobry wpadłam tym razem do Ciebie.......... chwilkę mnie nie było, a tu prawie 20 stron... przegapiłam setkę . Więc już bez pompy, ale gratulacje ...
Widze że jednak zostawiłeś te gazony Czy są to gazony na terenie zieleni miejskiej? Nie chce mi się już szukać tego foto.... poza tym jeszcze śpię...
Idę zrobić kawę... a tza fotki ze świeta azaliowego wpadnę wieczorkiem...

Gazony bym wywalił osobiście, ale miałem nakaz z góry, aby je obsadzić - no niestety. I jaka zieleń miejska - ja chyba też jeszcze śpię - tak to jest jak się po osiemnastkach chodzi i nad ranem do domu wraca
Sebek 12:04, 13 maj 2012

EPODLAS napisał(a)
Sebku, na oglądałeś się pięknych azali, pewnie aparat był gorący od pstrykania. Też bym chętnie pojechała, ale ode mnie jest tak daleko.

Ja dopiero będę oglądać - o 14 jadę
Sebek 12:06, 13 maj 2012

finka napisał(a)
Sebek piękna Ipomea, a obok w sąsiedniej donicy widzę fragment Scaevoli, to w tym roku mój obiekt pożądania, bo nigdzie nie mogę jej dostać. Zawsze do mojego centrum zamawiałam z Plantpolu ale nie zrobili w tym roku. Sama sadzę przeważnie około 20 szt, a tu kicha. Nadzieja jednak jest, bo w przyszły czwartek jeden ogrodnik z giełdy wrocławskiej mi obiecał, ale jak nie dotknę nie zapłacę, to na razie o niej nie mówię, że ją będę na pewno miała.

Scaevola to mój nr 1 wśród balkonówek, bo nie choruje, nie ma wrogów naturalnych, świetnie się krzewi, że mi całą studnię do jesieni zakryje, i cudnie kwitnie aż do mrozów. A poza tym nie ma tych krzykliwych barw co pelargonie i inne takie, co nie znaczy, że pelargonii i innych takich nie lubię. POLECAM.

Pozdrawiam ciepło, mam nadzieję, że nie będziemy mieć przymrozku z niedzieli na poniedziałek.

To Eli skrzynka - scewoli nie mam, choć chciałem - jak zastanę u nas takie cudo to kupię, bo bardzo mi się podoba.
Madzenka 12:27, 13 maj 2012

Żeby czekam na zdjęcia Rh i azali. Jak się obudzisz i wrócisz....
finka 12:47, 13 maj 2012

ha, ja też byłam wczoraj na osiemnastce x 2 mojego męża ...

Jedz szybko niedzielny rosół i jedź już do tych Pisarzowic i wieczorem relacja, wszyscy czekamy !!!

Sebek 13:11, 13 maj 2012

finka napisał(a)
ha, ja też byłam wczoraj na osiemnastce x 2 mojego męża ...

Jedz szybko niedzielny rosół i jedź już do tych Pisarzowic i wieczorem relacja, wszyscy czekamy !!!

Osiemnastka x2 - hahahaaa No ja też czekam - oby już kwitły!
Martek 13:16, 13 maj 2012

kasiula79 napisał(a)
Sebek - Ty uspokoiłeś kolory i jesteś w tym konsekwentny, a ze mną cos dziwnego się stało - mieszam w kolorach, że aż sama siebie zaczynam się bać. Najgorsze jest to, że dobrze mi z tym....

Moja krew ))))))))))))