Zmiany u ciebie są rewelacyjne ... i te kolory
ps. Podpowiedz mi Sebku kiedy zasilić trawnik nawozem bo wczoraj zastosowałam oprysk Target na chwasty .Chcę go doprowadzić do porządku ale nie wiem czy mogę już jutro zastosować nawóz,czy odczekać kilka dni?
Pozdrawiam
Agnieszka - do zwiewności tym rabatom brakuje jeszcze dużo - ale jakby wypadły żurawki (tfu tfu tfuuuuu!!!) to zastąpię je trawami - i będzie zwiewniej
Julka - odczekałbym nawet tydzień lub dwa (nawet z podlewaniem), żeby te chwasty spokojnie wyginęły - i wtedy posyp nawozem Mój trawnik nawoziłem chyba końcem kwietnia i już mnie błaga o papu, ale go trochę przesuszyłem i chyba wygrabię lekko to siano przed nawożeniem, by się go pozbyć
Czas leżakowania, to mi się marzy, czasoumilacz, to jest jak na forum z Wami mogę pobyć........odliczanie do wyników maturalnych jeszcze trwa, w napięciu spędzasz czas, to melisy się z tobą napiję, żeby czas upłynął Ci szybciej i spokojniej...trawnik piękny, widać, że o nie niego dbasz, a horti przepiękne
Ja właśnie też zastanawiam się czy Boże Ciało, to wypada pracować. Ale to nie jest nie - dziela. Więc wzięłam się za oglądanie cudzych ogrodów ażeby uniknąć dylematów moralnych.