Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Tess 09:35, 05 sie 2014

Gardenarium napisał(a)
No to jakże nie zauważyłam? Starość niestety..

O, ja protestuję! Piąta dziesiątka to dopiero cudowny wiek średni, gdzie nam do starości???
Sebek 09:36, 05 sie 2014

Tess napisał(a)

Czyli robisz to co i ja zamierzam. Opuchlaki to jedno zagrożenie, a ostatnio wypadły mi dwie żurawki z powodu fotoftorozy.

Jak nie urok to... Lubię żurawki i ostatnio robiłem z nich sadzonki, ale nie kupuję nowych, bo wydaje się mi to bez sensu... Trawy polubiłem bardziej
Tess 09:38, 05 sie 2014

Pieknie masz, Chłopaku
Dawno nie zaglądałam, a tu takie bujne cudności.

dlaczego pryskałeś trawnik bofixem?
edit: doczytałam w necie - herbicyd Nie wiedziałam, dotąd tylko mniszek lub starane stosowałam.
Zielona 10:05, 05 sie 2014

Jesteś pilnym Uczniem. Nie dość, że ogród wygląda doskonale, to jeszcze zdjęcia takie robisz, że dech zapiera. Wejście do domu macie cudne. Jestem przekonana, ze wszyscy Goście wzdychają na tej ścieżce

U nas dzisiaj od rana deszcz. Niech pada, bo susza była okropna. Ale miło w taki dzień pooglądać Twoje słoneczne zdjęcia.

Pozdrawiam, Sebastianie
ewakatowice 10:16, 05 sie 2014

Trawnik masz przepiękny, trawy wraz z bukszpanami wyglądają na szcześliwe.
Sebuś masz coraz mniej „pstrokato” w ogrodzie. Kolory ładnie przechodzą.
Ogród i Twoja postawa godna naśladowania!!!!

Ściskam
Sebek 11:07, 05 sie 2014

Tess napisał(a)
Pieknie masz, Chłopaku
Dawno nie zaglądałam, a tu takie bujne cudności.

dlaczego pryskałeś trawnik bofixem?
edit: doczytałam w necie - herbicyd Nie wiedziałam, dotąd tylko mniszek lub starane stosowałam.

Też dawno u Ciebie nie byłem.... Mus nadrobić zaległości
Sebek 11:09, 05 sie 2014

Zielona napisał(a)
Jesteś pilnym Uczniem. Nie dość, że ogród wygląda doskonale, to jeszcze zdjęcia takie robisz, że dech zapiera. Wejście do domu macie cudne. Jestem przekonana, ze wszyscy Goście wzdychają na tej ścieżce

U nas dzisiaj od rana deszcz. Niech pada, bo susza była okropna. Ale miło w taki dzień pooglądać Twoje słoneczne zdjęcia.

Pozdrawiam, Sebastianie

Czy wzdychają to nie wiem, ale mi na pewno miło się wchodzi do domu A zdjęcia pod niemal czarnymi chmurami to nie wiem czy uznać je za słoneczne
Sebek 11:13, 05 sie 2014

ewakatowice napisał(a)
Trawnik masz przepiękny, trawy wraz z bukszpanami wyglądają na szcześliwe.
Sebuś masz coraz mniej „pstrokato” w ogrodzie. Kolory ładnie przechodzą.
Ogród i Twoja postawa godna naśladowania!!!!

Ściskam

Staram się ograniczać tą pstrokaciznę, ale czy ma to wychodzi to nie wiem Mój przyszły ogród będzie minimalistyczny i wtedy nie będę musiał się martwić o porządkowanie kolorów Tylko czy ja w ogóle tego doczekam?
polinka 11:14, 05 sie 2014

Hortki pięknie stoją, u mnie limki po deszczu leżą Wejście do domu masz bajeczne
Sebek 11:16, 05 sie 2014

polinka napisał(a)
Hortki pięknie stoją, u mnie limki po deszczu leżą Wejście do domu masz bajeczne

One muszą być wiosną ostro przyciete, wtedy będą stać prosto