Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi po zimie

Ogródek Hanusi po zimie

hanka_andrus 13:56, 14 lip 2012

Kochane dziewczyny,wasza wizyta,to miły akcent w ten pochmurny deszczowy dzień.
Dzięki!
Jak kto ma ogród przy domu,to i te ulotne chwile są do uchwycenia,w przeciwnym razie....... można nie zobaczyć tego piękna.

an_tre 14:05, 14 lip 2012

Haniu ślicznie u ciebie na działeczce, jest na co popatrzeć, a jak piszesz u was pada Zrobiłam sobie przerwę i trochę biegam po zaprzyjaźnionych ogrodach u mnie nie pada i całe szczęście
Przesyłam ci liliowca fotkowanego przez wnuka

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
jotka 14:42, 14 lip 2012

hanka_andrus napisał(a)
Kochane dziewczyny,wasza wizyta,to miły akcent w ten pochmurny deszczowy dzień.
Dzięki!
Jak kto ma ogród przy domu,to i te ulotne chwile są do uchwycenia,w przeciwnym razie....... można nie zobaczyć tego piękna.

Jak ja Cie Haniu rozumiem W tej chwili nie pada, ale czy to koniec czy tylko przerwa to ten u góry chyba tylko wie ???
hanka_andrus 16:00, 14 lip 2012

An-tre,Aniu,dzięki za liliowca,piękny słoneczny kolor. a wnuki kiedyś muszą się wprawiać,żeby w dorosłym życiu byli mistrzami! Nie zabraniajmy im takiej wstępnej praktyki.
Jolu,liczę na słoneczko z Twojej strony, choćby i pod wieczór.
Macham do Was!
Moniika 16:02, 14 lip 2012

u mnie znów pada... poleciałam przycinać rośliny, czyścić, pielęgnować ... a tu znów lunęło... płakać się chce. Ciepło pozdrawiam Przesyłam słoneczne kwiatki !! M
an_tre 16:30, 14 lip 2012

hanka_andrus napisał(a)
An-tre,Aniu,dzięki za liliowca,piękny słoneczny kolor. a wnuki kiedyś muszą się wprawiać,żeby w dorosłym życiu byli mistrzami! Nie zabraniajmy im takiej wstępnej praktyki.
Jolu,liczę na słoneczko z Twojej strony, choćby i pod wieczór.
Macham do Was!
Wiidzisz Haniu i u mnie lunęło, ale juz się wypogadza wnuki bardzo lubią robić zdjęcia, Oliwia ma swój aparat, a Hubert prosi...babciu mogę twoim aparatem robić zdjęcia kwiatkom? i cóż trzeba pozwolić
Też macham Do Ciebie Haniu, żeby odpędzić te deszczowe chmury, żebyś mogla iść na działeczkę popatrzeć na piękne kolorki, powyrywać chwaściory, porozmawiać z sąsiadami
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
hanka_andrus 18:48, 14 lip 2012

W czasie kwitnienia orlików,zachwycałam się kwitnącym orlikiem u sąsiadki.Nie dość,że mi wczoraj przyniosła sadzonkę takiego,to jeszcze garść nasion. Jak to czasami opłaca się ,,dzień dobry" powiedzieć komuś, i życzyć zdrowia.
Wam też zdrowia życzę.
zbigniew_gazda 22:03, 14 lip 2012

Haniu również zdrowia życzę. Oleandra masz jak w banku. Wsadzam gałązki , ukorzeniam i otrzymasz gotowe w doniczce. Jest świetny bo kwitnie na okrągło . Ale jedna uwaga - zdjęcie tego nie oddało . On kwiaty ma lekko różowe (prawie białe ale nie białe ). Pozdrawiam i trzymaj się ciepło.
Mala_Mi 14:45, 15 lip 2012

U nas lało w nocy, a w dzień jest ślicznie, wiec podsyłam Ci troszkę naszego ciepełka
hanka_andrus 15:12, 15 lip 2012

Zbyszku,Aniu,dzięki za odwiedziny,wiadomości i ciepełko.Dziś nie pada,ale wietrznie i temperatura tylko 17 w plusie ale przy wietrze wydaje się być jeszcze zimniej.