Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi po zimie

Ogródek Hanusi po zimie

Bogdzia 21:07, 14 paź 2012

O to dziś bogato u Ciebie i pachnąco bo grzybki przy suszeniu cudnie pachną. Miły dzień miałaś.
hanka_andrus 21:14, 14 paź 2012

No udał się nam wypad do ogrodu,i nie tylko! Wszystkie wysokościowe sprawy porobione, teraz w tygodniu dla mnie tylko kosmetyka przed zimą została.
Maliny ścięte,Jeszcze tylko wykopać dalie,i zasilenie kompostownika w ich gałęzie,wzbogacając aksamitką i innymi suchymi kwiatkami.
Jesień już.......nie ma na to rady!
zbigniew_gazda 21:33, 14 paź 2012

Dziś Hanusia podsumowanie zrobiła
I z tej okazji przez ognisko skoczyła.
Pełne wiadra i kosze plonów zbierając
A po drodze o grzybach nie zapominając -

Na ile promili naszą Hanię wyceniacie
Gdy na grzybki w koszu spoglądacie ?
Musiała być bardzo procentowa nalewka
A może obiektyw nawalił ździebko ?

Madzenka 21:54, 14 paź 2012

hanka_andrus napisał(a)
No udał się nam wypad do ogrodu,i nie tylko! Wszystkie wysokościowe sprawy porobione, teraz w tygodniu dla mnie tylko kosmetyka przed zimą została.
Maliny ścięte,Jeszcze tylko wykopać dalie,i zasilenie kompostownika w ich gałęzie,wzbogacając aksamitką i innymi suchymi kwiatkami.
Jesień już.......nie ma na to rady!

Ale za to jaka słoneczna ta jesień Haniu U Ciebie też?
hanka_andrus 22:57, 14 paź 2012

U mnie słońce coraz rzadziej-więcej deszczu tej jesieni.Może chociaż ten tydzień będzie suchszy.

Zbyszku, %% nie było, To tylko moje dioptrie szwankują.I czasami nie ostro mi wyjdzie na fotkach,
powinnam wyrzucić,ale.....czasami pasuje do tekstu.....więc zostawiam.Nie bądź kąśliwy-ja juź nie bardzo przyswajam nowinki,ale i tak jakoś sobie radzę! Trzymam pion,póki co!Pozdrawiam
i dziękuję za rymowankę.

marzena 23:15, 14 paź 2012

Haniu, piękne zbiory na zakończenie sezonu
hanka_andrus 23:29, 14 paź 2012

Marzenko,dziękuje za wizytę.Zebrało się trochę dobra......teraz trzeba zagospodarować,żeby nie zmarnować.
Pigwowiec na sok do herbaty, gruszki w słodki ocet do mięsnych potraw jako dodatek,
winogrona.......do pojedzenia,a może i kolejny ,,sok winogronowy" wycedzę?
Zobaczę jutro.......
zbigniew_gazda 07:45, 15 paź 2012

hanka_andrus napisał(a)
U mnie słońce coraz rzadziej-więcej deszczu tej jesieni.Może chociaż ten tydzień będzie suchszy.

Zbyszku, %% nie było, To tylko moje dioptrie szwankują.I czasami nie ostro mi wyjdzie na fotkach,
powinnam wyrzucić,ale.....czasami pasuje do tekstu.....więc zostawiam.Nie bądź kąśliwy-ja juź nie bardzo przyswajam nowinki,ale i tak jakoś sobie radzę! Trzymam pion,póki co!Pozdrawiam
i dziękuję za rymowankę.

Haneczko - chyba się na żartach znasz a wierszyk ze szczerego serducha napisany tak dla humoru. Pozdrawiam Cię serdecznie !!!
zawitka 08:05, 15 paź 2012

Witaj dzięki Haniu za odpowiedż będe walczyć sama na razie z tym co mam a potem będę próbować jestem baranem -----ha ha ha to dam se radę chciałam tylko zeby było szybciej .Jeszcze raz duże dzięki.
zawitka 08:06, 15 paź 2012

A przepraszam mój wątek to połowa działki- czyli powoli mam dość,Pozarawiam