Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Przycinanie - cięcie iglaków innych niż tuja
Witaj!No chciałabym aby był jak najwyższy, he, he

Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Przycinanie - cięcie iglaków innych niż tuja
Witaj!Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Przycinanie - cięcie iglaków innych niż tuja
Ja bym jeszcze czekał z cięciemInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Przycinanie - cięcie iglaków innych niż tuja
Według mnie za mały na formowanie - teraz by z niego kulka wyszłaInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Przycinanie - cięcie iglaków innych niż tuja
Sebku, a myślisz, że kiedy podrośnie to dałoby radę zrobić z niego coś na pniu? Czy raczej na pniachInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Przycinanie - cięcie iglaków innych niż tuja
To żywotnik czyli Thuja.Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Przycinanie - cięcie iglaków innych niż tuja
To nie da się tak powiedzieć o ile, trzeba wleźć blisko drzewa i oceniać każdą gałązkę. Nie da się powiedzieć : skróć o 2 metry czy skróć 3 metry.Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Przycinanie - cięcie iglaków innych niż tuja
Skubniesz wszystkie te brązowe gałązki, bo lecą na pewno na taras i śmiecą strasznie. Tuja pewnie jest bardzo stara co najmniej 30 lat i nigdy nie była cięta. Moje tuje są gęste bo tnę je co roku i nie widać tego wszystkiego co w środku jest brzydkie.Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Przycinanie - cięcie iglaków innych niż tuja