Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

agata_chrosc... 10:32, 31 gru 2012

Milka 10:58, 31 gru 2012

Beatko dla ciebie i całej rodzinki
baraga1904 10:59, 31 gru 2012

... życzę samych pomyślności i sukcesów a nade wszystko zdrówka w Nowym 2013!!!
MilenaP 12:22, 01 sty 2013

Beta byś codziennie się uśmiechała, nic a nic się nie zmieniała, no i by Twoje rabatki dawały Ci zadowolenie byś była dalej taką równą babką jak jesteś no i do zobaczenia na kawce w Krakowie by ten 2013 był Twoim rokiem
Gardenarium 15:49, 01 sty 2013

beta napisał(a)

Zerknij też na to:

to zdjęcie z realizacji Danusi - taki minimalizm ale jaki piękny.

mam takie głupie pytanie, czy to jest trzmielina?

To Ilex crenata "Golden Gem"

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 15:51, 01 sty 2013

beta napisał(a)
no własnie widziałam u Ciebie kilka okazów na pniu ,

co bys mogła poleciec w moim przypadku (po za cisem oczywiście)?

chodzi mi tez o to aby było widac tego krzaaczka, wieć nie jakaś forma miniaturowa

Na pniu może być tuja, cyprysik Lawsona, ostrokrzew (jeśli chodzi o zimozielone), albo miłorząb Mariken - zrzucający liście.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 16:17, 01 sty 2013

beta napisał(a)
troszkę zdjęć
kwitnie trawka, nie mam pojęcia jak się zwie, gdyby ktoś wiedział będę wdzięczna

To rozplenica.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 16:26, 01 sty 2013

beta napisał(a)

musze teraz leciec, ale daj link do tej rabaty bo przeciez nie znajde teraz. Może mi cos wpadnie do głowy to Ci jeszcze podeslę Ściskam

Agatko o ta rabatę chodzi

Nie wiem czy coś robiłaś w tej materii, ale moim zdaniem błędem było sadzenie klona jesionolistnego tak blisko domu. Czy zmieniałaś tutaj to główne drzewko?

Siedzę już od godziny na Twoim wątku i lecę pismem obrazkowym Stąd chaotyczne podpowiedzi

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 16:29, 01 sty 2013

beta napisał(a)

Półkole będzie dobre, Dałabym tam śliwę wiśniową na pniu, a pod nią kilka hortensji jednej odmiany, albo Limelight, albo Vanille Fraise. Na dole coś niskiego, żurawki, trawki, na lewo za świerkami może ekranik z cisa przy płocie jako tło i kilka dereni Ivory Halo, Takie modne ostatnio u nas, a pod nimi berberysy Stardust. ? albo Admiration?.

Nie wiem czy Szefowej o takie rozmieszczenie chodziło ale strzelam

Gosia jesteś niezastąpiona normalnie jak wróżka

myślę ,że o to chodziło

wygląda fajnie a ta śliwa to jaka duża może urosnąć? że tak sie głupio spytam

Gosia dobrze zgaduje w moich myślach, może ewentualnie trzeba cosik pogrubić żurawki żeby nie były sznurkiem a w pobliżu hortensji jako wachlarz

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 16:32, 01 sty 2013

Przepraszam Beatko, poleciałam sobie po całości, bo bywasz u mnie a ja mało u Ciebie piszę.
Jak będzie wiosna wrzuć mi link, gdzie masz problem, ale widzę, że doskonale pracujesz nad swoim ogrodem

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies