Beta byś codziennie się uśmiechała, nic a nic się nie zmieniała, no i by Twoje rabatki dawały Ci zadowolenie byś była dalej taką równą babką jak jesteś no i do zobaczenia na kawce w Krakowie by ten 2013 był Twoim rokiem
musze teraz leciec, ale daj link do tej rabaty bo przeciez nie znajde teraz. Może mi cos wpadnie do głowy to Ci jeszcze podeslę Ściskam
Agatko o ta rabatę chodzi
Nie wiem czy coś robiłaś w tej materii, ale moim zdaniem błędem było sadzenie klona jesionolistnego tak blisko domu. Czy zmieniałaś tutaj to główne drzewko?
Siedzę już od godziny na Twoim wątku i lecę pismem obrazkowym Stąd chaotyczne podpowiedzi
Półkole będzie dobre, Dałabym tam śliwę wiśniową na pniu, a pod nią kilka hortensji jednej odmiany, albo Limelight, albo Vanille Fraise. Na dole coś niskiego, żurawki, trawki, na lewo za świerkami może ekranik z cisa przy płocie jako tło i kilka dereni Ivory Halo, Takie modne ostatnio u nas, a pod nimi berberysy Stardust. ? albo Admiration?.
Nie wiem czy Szefowej o takie rozmieszczenie chodziło ale strzelam
Gosia jesteś niezastąpiona normalnie jak wróżka
myślę ,że o to chodziło
wygląda fajnie a ta śliwa to jaka duża może urosnąć? że tak sie głupio spytam
Gosia dobrze zgaduje w moich myślach, może ewentualnie trzeba cosik pogrubić żurawki żeby nie były sznurkiem a w pobliżu hortensji jako wachlarz
Przepraszam Beatko, poleciałam sobie po całości, bo bywasz u mnie a ja mało u Ciebie piszę.
Jak będzie wiosna wrzuć mi link, gdzie masz problem, ale widzę, że doskonale pracujesz nad swoim ogrodem