Kochane ...dziękuję że zaglądacie...nie gniewajcie się, ale dziś tylko zdjęcia zgrałam, jutro coś sensownego skrobnę..powiem tylko, że niespodziewałam się że tyle osób do mnie zagląda...serio, serio
witaj Asiu...praca wre w miarę mozliwości...oboje z m pracujemy zawodowo, do tego dzieciołki...czasem chciałoby się przyspieszyć, a tu się nie da...ale pomały, własnymi siłami przemy do przodu...pozdr
ależ u Ciebie już wszystko wielkie porosło!!!
moje warzywka tyle co skiełkowały skubańce
widziałam w którymś artykule Danusi taki przechowalnik(?) na doniczkowe i już go zgapiłam i mam zapisane, że też sobie zrobię
ale Twój pomalowany wygląda o wiele ciekawiej, więc muszę dopisać, że jak będę robić, to koniecznie w zestawie mam dokupić farbę
hej Kochana...sama jestem w szoku, że moje warzywa tak fajnie urosły...może to zasługa tych podwyższonych rabat?...u Ciebie też byłam...nie jest tak źle...coś jednak wzeszło...a przy okazji chylę czoła dla Ciebie za obrabianie takich połaci....pozdr
...to się ceiszę Basiu...bo warzywnik to super sprawa
Trochę ostatnio opóźniona jestem z wpisami. Ale pomału nadrabiam. Pomocnik ogrodowy bardzo pomysłowy. Palety są niezwykłym materiałem do wystroju. Ostatnio widziałam zrobione z nich meble tarasowe. Sa bardzo oryginalne.
Przeczytałam u Ani, ze wybierasz sie do Dobrzycy. Jedź koniecznie. Wrzuciłam u siebie kilka fotek z naszego wypadu. Jak zobaczysz, to na pewno będziesz chciała tam być.
Pozdrawiam
witaj Zuza...na tym forum to chyba każdy ledwo wyrabia...trzeba by siedzieć chyba dzień i noc żeby być na bieżąco ze wszystkimi wątkami...cieszę się, że pomocnik przypadł do gustu...palety, to faktycznie oryginalny materiał
do Dobrzycy sie wybieam na początku czerwca...już przebieram nóżkami z niecierpliością...i lecę do Ciebie zobaczyc
Hej Beatko dawno u Ciebie nie byłam ale klawe te pomocniki z palet Pozdrawiam i lecę dalej szukam inspiracji na grządkę
witaj Zawitka...ciekawa jestem czy insirację znalazłaś?
witaj Anulko...widziałaś swoje przywrotniki i szałwię?...uwielbiam je...niedługo kwitnąć będą...buziaki
...też zaglądam - tylko się nie ujawniam ..
pozdrawiam
Witam...tym bardziej mi miło...lecę do Ciebie zobaczyć na czym stanęło z tą rabatą pod domem
Warzywniaczek w skrzyniach super, i roślinki dorodne, u mnie marnie rosną.... ale to pewnie dlatego że skrzynie zadoniczkowalam, a warzywniak w marnej ziemi zrobiłam
...z warzywnika jestem dumna jak paw...choć jeszcze w rozbudowie...ziemię miałam mieszną...zresztą z tą ziemią to cała histioria jest...byłam osotatnio u Ciebie i widziałam całą masę roślinek w skrzyniach...coś Ty chyba tu kręcisz, ze u ciebie nic nie rośnie
hahhaha Beata u mnie miało być 9 a jest 12 i na tym sie pewnie nie skończy
hej Gosiu...Twoje skrzynie wymiatają...taka ilość skrzyń wygląda niesamowicie!!!...pewnie już jesteś zadodolona z takiego rozwiązania w pównaniu z rokiem ubiegłym?...bo ja ze swoich skrzyń jestem bardzo happy...zobaczymy jak się zorłazić zaczną....ale to dopiero za pare sezonów (wersja optymistyczna)