A z drugiej strony...może odłóż sobie to tajnej skarbonki miesięcznie po 50zł. Dasz radę??
Za 6 miesięcy masz 300 zł... i wtedy podejmij decyzję cisy mniejsze czy coś innego ale większego??
Ja widziałam u nas cis taki 50cm po ok 30zł. A myślę, że w tej szkółce po drodze do Ciebie moze być jeszcze taniej. A mam jeszcze namiar na inną szkółke za Lubuczewem, tam roślinki kupowali moi sąsiedzi i mówią, że dość tania...
Bo cis wolno rośnie i nie będzie wymagał tak częstego cięcia jak graby czy też thuje...
Agatko, dzięki za linka...bardzo ciekawe aranżacje...lubię takie klimaty....właśnie będę teraz robić rekonesans co i za ile...porównam i zdecyduję...fakt, faktem, że iglaków mam już duuuużo
pozdr
Danusia do warzywnika poleca graba lub cisa właśnie...dziś zrobię rekonesans ....z jednej strony grab wydaje się być bardzo ciekawy i stanowi atrakcyjną przeciwwagę do iglaków, które już mam....a z drugiej cis to cis.....
jak możesz przyślij mi namiary na tą szkółkę za Lubuczewem
pa