Warzywniak pierwsza klasa wyglada to super jestem ciekawa jak wyjdzie Wam taras,bo my tez przymierzamy sie do jego wykonania... czekam na fotki w tym temacie pozdrowienia!
..widzisz jak zadbałam o kwiatuszki...warzywnik póki co w takim wygladzie, ale na niego tez już się szykuję...myslałm o wyższych skrzyniach-będzie wygodniej...musze kompostownik czymś przysłonić no i jakieś konkretne ścieżki zrobić...ale pomału...buziam
Wreszcie babo! I tu się zdjęć doczekałam!
Zupka u mnie dziś została zjedzona do reszty:.
Przywrotniki - ile ich tam masz nasadzone ale będzie piękny efekt, ostatnio u Seby były śliczniusie ale jak łan to dopiero będzie czadersko!
Jak urosną a dasz fotki to krzycz u mnie bo tego nie mogę przegapić
I kolejne pytanko-kto ma takie zgrabne nogi (pytam o tę Panienieczkę podlewającą warzywniki)?
no ja wiem, ze wstrętna ze mnie baba...i że dawno zdjęć nie było...ale myślę, ze choć częściow jestem rozgrzeszona...przywrotnik to moja miłość z zeszłego roku...widzisz, wierna jestem....będzie go tam jeszcze więcj, tzn., w sensie na długość...cały pas pod świerkami, aż do granicy właściwie, ale póki co ruszyć nie mogę, bo piach zalega
a te zgrabne 'szkitki' to mojej najmłodszej...wiadomo, po mamusi
buziaki kochana