Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

monitka 23:08, 22 maj 2014

Beatko poznaję, fajnie że żyją i kwitną
Warzywnik masz czaderski i widzę że rabaty się zagęszczają Oj pięknieje ci ogród
Hogata 23:11, 22 maj 2014

Czosnków może mało, ale jak cieszą, są piękne
dominika_rew 23:19, 22 maj 2014

Warzywniak pierwsza klasa wyglada to super jestem ciekawa jak wyjdzie Wam taras,bo my tez przymierzamy sie do jego wykonania... czekam na fotki w tym temacie pozdrowienia!
beta 08:30, 23 maj 2014

dominika_rew napisał(a)
Warzywniak pierwsza klasa wyglada to super jestem ciekawa jak wyjdzie Wam taras,bo my tez przymierzamy sie do jego wykonania... czekam na fotki w tym temacie pozdrowienia!

witam...taras był tu ...pozdr
beta 08:32, 23 maj 2014

monitka napisał(a)
Beatko poznaję, fajnie że żyją i kwitną
Warzywnik masz czaderski i widzę że rabaty się zagęszczają Oj pięknieje ci ogród

..widzisz jak zadbałam o kwiatuszki...warzywnik póki co w takim wygladzie, ale na niego tez już się szykuję...myslałm o wyższych skrzyniach-będzie wygodniej...musze kompostownik czymś przysłonić no i jakieś konkretne ścieżki zrobić...ale pomału...buziam
beta 08:34, 23 maj 2014

Hogata napisał(a)
Czosnków może mało, ale jak cieszą, są piękne

cześc Agatko...oj cieszą, cieszą...ostatnio na giełdzie kwiatowej widziałm Gladiatory...przepiękne...tez się na nie czaje
pozdr
Rench 10:08, 23 maj 2014

Normalnie zazdroszczę ci tego warzywnika
Czy po tych skrzyneczkach ślimaki wyłazą na górę,czy masz spokój ? Co to za odmiana powojnika,że taki wielki a nie kwitnie jeszcze?
beta 10:21, 23 maj 2014

Rench napisał(a)
Normalnie zazdroszczę ci tego warzywnika
Czy po tych skrzyneczkach ślimaki wyłazą na górę,czy masz spokój ? Co to za odmiana powojnika,że taki wielki a nie kwitnie jeszcze?

cześć Renatko ..powojnik, o który pytasz to ten ...jest niezawodny i świetnie się sprawdza do zasłaniania dużych powierzchni...polecam

a ślimaków nie widziałam ani przed skrzyniami ani teraz, więc nie am pojęcia czy taki ogranicznik byłby dla nich problemem...pewnie nie
malkul 14:13, 23 maj 2014

Wreszcie babo! I tu się zdjęć doczekałam!
Zupka u mnie dziś została zjedzona do reszty:.
Przywrotniki - ile ich tam masz nasadzone ale będzie piękny efekt, ostatnio u Seby były śliczniusie ale jak łan to dopiero będzie czadersko!
Jak urosną a dasz fotki to krzycz u mnie bo tego nie mogę przegapić

I kolejne pytanko-kto ma takie zgrabne nogi (pytam o tę Panienieczkę podlewającą warzywniki)?
beta 14:39, 23 maj 2014

malkul napisał(a)
Wreszcie babo! I tu się zdjęć doczekałam!
Zupka u mnie dziś została zjedzona do reszty:.
Przywrotniki - ile ich tam masz nasadzone ale będzie piękny efekt, ostatnio u Seby były śliczniusie ale jak łan to dopiero będzie czadersko!
Jak urosną a dasz fotki to krzycz u mnie bo tego nie mogę przegapić

I kolejne pytanko-kto ma takie zgrabne nogi (pytam o tę Panienieczkę podlewającą warzywniki)?

no ja wiem, ze wstrętna ze mnie baba...i że dawno zdjęć nie było...ale myślę, ze choć częściow jestem rozgrzeszona...przywrotnik to moja miłość z zeszłego roku...widzisz, wierna jestem....będzie go tam jeszcze więcj, tzn., w sensie na długość...cały pas pod świerkami, aż do granicy właściwie, ale póki co ruszyć nie mogę, bo piach zalega

a te zgrabne 'szkitki' to mojej najmłodszej...wiadomo, po mamusi

buziaki kochana