Beata, co ja paczę?
Śliczny awatarek; ze śliczną, uśmięchniętą dziewczyną Po dole ani śladu
No ty torpeda jesteś normalnie
- zmień nazwę wątku - zrobione!
I żeby mi ten tytuł jakiś optymistyczny był, bo jak nie... - zrobione!
- naszkicuj jakiś plan działki - zrobione!
No, brawo!
No to już wiele ci nie zostało.
Link wrzuć w stopkę do wątku, bo trudno będzie Cię znaleźć
Gdzie Ty masz te 20 powojników? Pokazywałaś? Bo chyba nie dopatrzyłam.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
to zwykła zapiekanka ziemniaczana-ja na nią mówię chłopska, bo z cebulą i boczkiem, a na wierzch polewam śmietaną+ rozbełtane jajo+ ser żółty
układam warstwowo-ziemniaki w plastrach, na to podsmażony boczek, cebulka-ja jej nie smaże, i zioła-ja daję sam majeranek, sól i pieprz i tak dalej , na wierzch polewa i zapiekać na złoty kolor
aha surowe ziemniaki wczesniej kroję w talarki i chwilę obgotowuję
forme smaruję masełkiem i na końcową warstewkę też piórka masełka daję
oczywiście można dać różne składniki i przyprawy, ja robie dość prosto, ale smacznie
Beta znam tą zapiekankę i bardzo lubię! Robię dokładnie tak jak ty Dzięki kochana że mi przypomniałaś o niej bo mam spadek weny kucharskiej i już nie wiem co gotować...a tak pomysł na jeden dzień juz jest
Tak mi się wydawało, że nie widzialam w Twoim ogrodzie tylu sztuk
Musiałam coś pomieszać. U kogoś taką info widziałam.
Sorry zatem za zamieszanie
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.