No i Cię znalazłam .. Spektakularne zmiany u Ciebie, a doniczka dziś kupiona śliczna!!! Gofry pominę milczeniem bo od dawna nie jadam kolacji... staram się ograniczać kaloria do minimum... Pozdrawiam M
No i Cię znalazłam .. Spektakularne zmiany u Ciebie, a doniczka dziś kupiona śliczna!!! Gofry pominę milczeniem bo od dawna nie jadam kolacji... staram się ograniczać kaloria do minimum... Pozdrawiam M
mam doła, gdyż stwierdzam że ten mój orgós jakiś taki bez pomysłu jest, nie mam na niego pomysłu, to wszystko co do tej pory zrobiliśmy to jest ok-to takie zmiany trochę kosmetyczne, ale co dalej???
chyba powinnam ten ogród jakoś całościowo potraktować, tzn. rozplanować jakoś sensownie linie rabat po całości? sama nie wiem?
jakoś mi się chwilowo odechciało, nie chcę kupować roślin a potem je wyrzucać, bo coś tam
trochę marudzę , ale chyba troszkę rozumiecie o co mi chodzi?
- zmień nazwę wątku - toż nie o szopkę przecież już chodzi - trzeba napisać do Danusi, bo chyba samemu nie da rady, I żeby mi ten tytuł jakiś optymistyczny był, bo jak nie...
- naszkicuj jakiś plan działki (nie wytykaj, że sama też tego nie zrobiłam jeszcze),
- zrób listę chciejstw, czyli jakie rośliny chciałabyś mieć w swoim ogrodzie (uwzglednij przy tym możliwości finansowe, ale pamiętaj, że nie musisz się z nasadzeniami spieszyć. Urządzanie ogrodu warto czasem rozłożyć w czasie),
- pokaż tutaj tę listę, coby fachowym okiem ją ktoś ocenił,
- pamietaj, że rośliny można zdobyć od innych forumowiczów (wątek: "przyjmę"). Jak już będziesz wiedziała, co chcesz, możesz zapytać. Z pewnością sie podzielą nadwyżkami.
A i podaj, czy masz cieniste miejsca, czy tylko samo słońce.
To na razie tyle. Nie marudź już Masz piękną dużą powierzchnię, można fajne zielone cudności zrobić.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.