Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

AlKa 21:42, 08 paź 2015

Sto lat dla solenizantki
Oj miałam już nic nie jeśc, zęby umyte a ty tu takie słodkości pokazujesz
nawigatorka 21:43, 08 paź 2015

Piekny tort! A jeszcze piekniejsza solenizantka

Zabawe z lukrem dekoracyjnym polecam.ja mojej mlodszej robilam troche dekoracji na roczek z tego m.in. buzie piratow

A ostatnie moje "dziela" lukrowe robilam.dwa dni temu-gwiazdy do dekoracji nakrycia stolu na Boze narodzenie wiem wiem pogieło mnie
Magda70 21:52, 08 paź 2015

Ciocia Magda bardzo dziękuje za zdjęcia...zdolna bestia jesteś. Ja w zyciu nawet byle jakiego torta nie zrobiłam i raczej nie zrobię...nie moja bajka ale Twój to fiu fiu...
Magda70 21:53, 08 paź 2015

nawigatorka napisał(a)

Zabawe z lukrem dekoracyjnym polecam.ja mojej mlodszej robilam troche dekoracji na roczek z tego m.in. buzie piratow

A ostatnie moje "dziela" lukrowe robilam.dwa dni temu-gwiazdy do dekoracji nakrycia stolu na Boze narodzenie wiem wiem pogieło mnie

Szalona!!!!!!!!!!!!!!!!!!
inag 23:17, 08 paź 2015

Proszę przekaż jeszcze życzenia ode mnie koniecznie! Tort wygląda bardzo smakowicie! Ja lubię się bawić masą cukrową. Można z niej wyczarowac niesamowite rzeczy ale szczerze mówiąc w smaku o niebo lepsze są standardowe torty. Dla mnie masa cukrowa jest po to by ją później zdjąć i wyrzucić. Mam w okolicy jedną panią, która piecze torty i wykańcza je w niesamowity sposób. Zawsze się pyta swoich klientów czy tort ma być smaczny czy ładny
nawigatorka 23:20, 08 paź 2015

inag napisał(a)
Zawsze się pyta swoich klientów czy tort ma być smaczny czy ładny

Dobrze powiedziane.dlatego ja mase traktuje zawszej jako dekoracje.jedzenie jej to masochizm
leon60 07:40, 09 paź 2015

buziaki i uściski dla solenizantki śliczny torcik
beta 08:00, 09 paź 2015

AlKa napisał(a)
Sto lat dla solenizantki
Oj miałam już nic nie jeśc, zęby umyte a ty tu takie słodkości pokazujesz

hihihi...

nawigatorka napisał(a)

no Ty szalona normalnie jesteś...a pokażesz?...może i ja się skuszę

Magda70 napisał(a)
Ciocia Magda bardzo dziękuje za zdjęcia...zdolna bestia jesteś. Ja w zyciu nawet byle jakiego torta nie zrobiłam i raczej nie zrobię...nie moja bajka ale Twój to fiu fiu...

eee tam zdolna....uwierz mi Madziula to nie jest trudne...dałabyś radę...ja w zasadzie to dopiero tak od dwóch lat torty piekę sama...pierwszy się ośmieliłam na 18-ste urodziny córki...mooocccnnnooo czekalodowy i bez żadnych dodatków typu powidła śliwkowe czy inne owoce...takie było życzenie...i udało się...a Ty jakie wolisz?...czekoladowe czy białe?

inag napisał(a)
Proszę przekaż jeszcze życzenia ode mnie koniecznie! Tort wygląda bardzo smakowicie! Ja lubię się bawić masą cukrową. Można z niej wyczarowac niesamowite rzeczy ale szczerze mówiąc w smaku o niebo lepsze są standardowe torty. Dla mnie masa cukrowa jest po to by ją później zdjąć i wyrzucić. Mam w okolicy jedną panią, która piecze torty i wykańcza je w niesamowity sposób. Zawsze się pyta swoich klientów czy tort ma być smaczny czy ładny

dziękuję Ilonko...życzenia przekażę...wczoraj jak jej przekazałam życzenia od ciotki Magdy i Gosi to się ucieszyła i zarazem delikatnie zdziwiła -a skąd one wiedzą o moich urodzinach?
masa cukrowa daje mnóstwo możliwości...ale warunek jest jeden trzeba mieć bardzo sprytne paluszki...ja nie mam zdolności manualnych...zwierzątka i różne inne podobne nigdy mi nie wychodziły...dlatego zawsze z podziwem i odrobiną zazdrości patrzę na takie torty

nawigatorka napisał(a)

Dobrze powiedziane.dlatego ja mase traktuje zawszej jako dekoracje.jedzenie jej to masochizm

dokładnie....tylko i wyłącznie jako dekorację

leon60 napisał(a)
buziaki i uściski dla solenizantki śliczny torcik

dzięki Oleńko
beta 08:03, 09 paź 2015

właśnie w radiu zapowiadali pierwsze przymrozki...może dziś po pracy uda mi się mały obchód zrobić
nawigatorka 16:05, 09 paź 2015

coś wstawiłam by u Ciebie nie zaśmiecać

https://www.ogrodowisko.pl/watek/5397-typografia-ogrodu?page=473#post_1