Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

beta 12:25, 11 mar 2016

inag napisał(a)

Moja mama właśnie skończyła generalny remont kuchni. Wyrzuciła z niej wszystko - dosłownie. Nawet ściany były od nowa szpachlowane i robiony podwieszany sufit. Efekt jest świetny. Chciałam zrobić fotki w stylu "przed" i "po" ale tego "przed" tak mi było wstyd pokazać że zrezygnowałam. Spokojnie. Chyba większość z nas nie chce wszystkiego pokazywać z tego właśnie względu. Ja z kolei mam taką sypialnię, że jej nigdy w takiej wersji nie pokażę - NIGDY W lipcu robimy remont generalny nawet spać mi się w niej nie chce

...dzięki za zrozumienie ...a skoro mowa o sypialni, to powiem ci, że jakieś dwa miesiące temu odświeżyliśmy swoją, bo nie można było na nią patrzeć...w momencie wprowadzania się proprytetem dla nas były pokoje dzieci...nasza sypialnia była tylko odmalowana i stało w niej łóżko....to wszystko...beż połączony z turkusem już mnie mdlił...brak dodatków i przytulności...po liftingu jest trochę lepiej...

beta 12:26, 11 mar 2016

iwka napisał(a)
Beatko, cięłaś już swoją perovskie?

komoda i lampa bardzo ładnie wyszły

Iwonko, ja swoją cięłam na jesień żeby mieć mniej pracy na wiosnę
beta 12:27, 11 mar 2016

Juzia napisał(a)

No weeee....
Nie masz czego!

hahahaha....wiedziałam, że się zjawisz

ale i tak nie pokaże...chyba, ze lifting zrobię i wyjdzie pozytywnie to może wtedy
beta 12:27, 11 mar 2016

malkul napisał(a)

standardowo raczej arreacja wertykulacja i nawóz

Gosiu, a jaki konkretnie nawóz?...czekaj u ciebie zapytam
Juzia 12:33, 11 mar 2016

beta napisał(a)

hahahaha....wiedziałam, że się zjawisz

ale i tak nie pokaże...chyba, ze lifting zrobię i wyjdzie pozytywnie to może wtedy

Jak mogę coś wtrącić.... to ja bym całe Twoje meble w kuchni na szaro pomalowała, a kafle na białe wymienić.
I będzie do reszty pasiło jak nic
inag 12:36, 11 mar 2016

beta napisał(a)

...dzięki za zrozumienie ...a skoro mowa o sypialni, to powiem ci, że jakieś dwa miesiące temu odświeżyliśmy swoją, bo nie można było na nią patrzeć...w momencie wprowadzania się proprytetem dla nas były pokoje dzieci...nasza sypialnia była tylko odmalowana i stało w niej łóżko....to wszystko...beż połączony z turkusem już mnie mdlił...brak dodatków i przytulności...po liftingu jest trochę lepiej...

Nasza też jest pomalowana ale na jaki kolor - błagam, nie pytaj (nie róż)... W dodatku firma budowlana źle nam odizolowała taras od ściany i teraz mamy problem (w sumie to mieliśmy bo mój tata już to naprawił ale ślady na ścianie a właściwie dziury jakoś mnie nie cieszą. Trzeba to pozaklejać, zaszpachlować itd.) Dodatki już porozdawałam. Teraz muszę na olx wystawić oświetlenie, zeby kupić nowe bo to to porażka. Nie wiem co mnie strzeliło żeby taką karykaturę kupić wcześniej... Tylko łóżko zostaje bo to jedyna rzecz która naprawde mi się podoba nadal.
Na pocieszenie jeszcze Ci powiem, że my nadal nie mamy na górze zagospodarowanych dwóch pokoi. Są tam tylko podłogi (żeby się nie nosiło) i tynki Mam tam swój bajzlownik
Niczym się nie przejmuj. Wszystko z czasem. Musiałybyśmy w totka wygrać zeby mieć wszystko od razu
inag 12:37, 11 mar 2016

Juzia napisał(a)

Jak mogę coś wtrącić.... to ja bym całe Twoje meble w kuchni na szaro pomalowała, a kafle na białe wymienić.

Też o tym myślałam
beta 12:43, 11 mar 2016

Juzia napisał(a)

Juziek ...Ty wiesz
a tak serio, to tez roważałam ten kolor...i dębowy blat...może i sie skusze na ta szarość...ale czy Ty wiesz ile to roboty?!
Juzia 12:43, 11 mar 2016

inag napisał(a)

Też o tym myślałam

beta 12:43, 11 mar 2016

inag napisał(a)

Też o tym myślałam

czyli 2 głosy za