Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

beta 14:29, 06 kwi 2017

anka_ napisał(a)
Beatko ja na grillowo robiłam komunię młodszej córy. Znaczy się najpierw 'tradycyjny' obiad na start, później na luzie na zewnątrz. Powiem, że i goście byli zachwyceni tą formą. A i dla dzieciaków ogromna frajda.

No właśnie teraz zaczęłam się nad taką opcją zastanawiać
Dzięki za zabranie głosu w sprawie
Magda70 15:26, 06 kwi 2017

Boże...jak to dawno u mnie było
Moi rodzice mają biuro z dużą salą konferencyjną. A na dole jest knajpka...więc imprezy typu komunia, chrzciny czy 40 -stka tam sobie robimy. Obiad zamawiam z knajpy na dole a resztę sami...i jest luzik bo dzieciaki mają gdzie pobiegać
Nawet kiedyś z grupą znajomych sylwa tam zrobiliśmy...

Becia ja poczekam spokojnie na matronę. U mnie też coś wyłazi a jej akurat na początek dużo nie potrzebuję. ok 10szt. więc jak z 5 u ciebie wyjdzie to super

Gorzej z perovską...bo aż 20 ale to też bez spiny. Jak wyjdą to fajnie jak nie to kupię i po sprawie. Nawet nie wiem cz z 10 szt od razu nie zamówie...pomyślę przez weekend
siakowa 16:47, 06 kwi 2017

Jeszcze na chwilę o komuni. W domu ale catering z podstawowymi danuami zamówiony. Dodatkowo jeszze o ciacho trzeba zadbać. Przywiozą już na zastawie tylko na stół postawić nie planuje lepić klusek coś z tego dnia tez dla.siebie chce mieć
Juzia 16:56, 06 kwi 2017

A ogród obfocisz?
Bo ja nie komunistka Nie mam o czym pisać
jazzy 17:17, 06 kwi 2017

beta napisał(a)

Hehe....dzięki kochana za słowa otuchy przydadzą się w ciężkich chwilach
Buziaki
No nie chciałam Cię zdołować Wiem, że dasz radę. Ja jestem taka (niestety), że się strasznie spinam w takich sytuacjach i do klopa latam już miesiąc przed imprezą Ale Ty jesteś mega wyluzowana super babka i bez spiny wszystko ogarniesz. Tego Ci życzę

Ja komunię starszego też robiłam na obiadowo - grillowo i była super impreza, do dzisiaj ludziska mile wspominają.

Dobra, już nic nie mówię
beta 19:18, 06 kwi 2017

na chwilę zmiana tematu...takie fajne słońce wyszło, że poleciałam z aparatem na podwórko

beta 19:31, 06 kwi 2017

gość...oby takich gości więcej

leon60 19:33, 06 kwi 2017

jakie cudne kizie mizie i ten blask berberysów !
beta 19:35, 06 kwi 2017

Magda70 napisał(a)
Boże...jak to dawno u mnie było
Moi rodzice mają biuro z dużą salą konferencyjną. A na dole jest knajpka...więc imprezy typu komunia, chrzciny czy 40 -stka tam sobie robimy. Obiad zamawiam z knajpy na dole a resztę sami...i jest luzik bo dzieciaki mają gdzie pobiegać
Nawet kiedyś z grupą znajomych sylwa tam zrobiliśmy...

Becia ja poczekam spokojnie na matronę. U mnie też coś wyłazi a jej akurat na początek dużo nie potrzebuję. ok 10szt. więc jak z 5 u ciebie wyjdzie to super

Gorzej z perovską...bo aż 20 ale to też bez spiny. Jak wyjdą to fajnie jak nie to kupię i po sprawie. Nawet nie wiem cz z 10 szt od razu nie zamówie...pomyślę przez weekend

też by mi się przydała taka sala...myślę, ze pomieścimy się w domu...a teraz K. wymyślił że jednak jakby była pogoda to on na ogrodzie by robił....
jedzenie też mam zamówione...znajomy kucharz gotuje...przynajmniej sprawdzony i wiem , ze smaczne....

5 sztuk to będzie na pewno....a przywrotnika nie chcesz?
beta 19:36, 06 kwi 2017

Magda...trawy od ciebie przeżyły...ciesze się bardzo