Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Znowu na wsi

Znowu na wsi

Joku 20:31, 01 cze 2016

Kupiłam takie coś. Na etykiecie Mini Prunus avium, na odwrocie w znajomym dla mnie języku Süßkirsche czyli powinna być czereśnia. Hmmm, liście ma jak wiśnia, ponoć bardzo wolno rośnie. Owoców brak. Ciekawa jestem co wyrośnie. I czy jakichś owoców się doczekam. Na razie szukam stosownego miejsca w ogrodzie Pod wiśnią / czereśnią można wypatrzyć zaprzyjaźnione kocie futro.

Joku 20:35, 01 cze 2016

Zaczynają kwitnąć szałwie.

A to czeka na posadzenie.

I to by było na tyle. Na koniec obrazek dla cichych podglądaczy

hanka_andrus 20:39, 01 cze 2016

Groszek, goździki, łubin, i jeszcze coś, chyba dalie? No najwyższy czas posadzić! Widok z tarasu bardzo piękny! Zostaje do nocy! Może mnie komary nie zjedzą?
Flower1 20:49, 01 cze 2016

Joku napisał(a)
Zaczynają kwitnąć szałwie.

A to czeka na posadzenie.

I to by było na tyle. Na koniec obrazek dla cichych podglądaczy

Jolu same piękne widoczki u Ciebie ,tez kupiłam drzewko na pniu w tym roku -agreścik ,oczywiście bede Ci kibicować sama jestem ciekawa czy beda cześnie )
Joku 22:10, 01 cze 2016

Haniu, masz wzrok sokoli. Wszystko rozszyfrowałaś, poza wieczornikiem. Łubin od ciebie. Część nasion przepadła jak wiatr zrzucił doniczki , ale kilka się uratowało.
Komarów póki co u mnie nie ma więc nie będą tobie dokuczać.

Magda zadbaj o dobry palik bo agrest lubi się wyginać w łuk i traci pion.
Flower1 22:14, 01 cze 2016

Joku napisał(a)
Haniu, masz wzrok sokoli. Wszystko rozszyfrowałaś, poza wieczornikiem. Łubin od ciebie. Część nasion przepadła jak wiatr zrzucił doniczki , ale kilka się uratowało.
Komarów póki co u mnie nie ma więc nie będą tobie dokuczać.

Magda zadbaj o dobry palik bo agrest lubi się wyginać w łuk i traci pion.

Dzięki Jolu, melduje ze przypalikowany )
GorAna 22:20, 01 cze 2016

Jolu, ładny wiodok z tarasu
Moja kocimietka po deszczu leży płasko
Pozdrawiam
MarekW 21:47, 04 cze 2016

Jolu zaglądam i podziwiam pięknie wszędzie u Ciebie
hanka_andrus 21:58, 04 cze 2016

Wieczornika nie mam, więc go rozpoznać nie mogłam. Dla Ciebie nasza róża!

an_tre 22:07, 04 cze 2016

Jolu jestem cały czas pod wrażeniem pięknych chwil spędzonych w twoim królestwie, jedynie zmartwił mnie brak aparatu, że nie mogłam uwiecznić jak cudowny jest twój ogród i domek, azyl spokoju i harmonii
Jazda kolejką minęła niepostrzeżenie szybko
ślę serdeczne uściski
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies