Jolu ciekawą miałaś wycieczkę i owocną
Twoje zakupy były kiedyś na mojej liście ale jakoś tak się składało, że nie nabyłam ich a teraz już nie bardzo mam miejsce i priorytety się zmieniły. Będę je więc u Ciebie oglądać
No cóż, obejrzę jeszcze raz Twoje fotki.
Gobasiu, odcinek oglądałam, był chyba w tym roku albo zimą.
Vivo dziękuję za odwiedziny. Róże już posadziłam, ale miejsce jest chyba za ciemne. Bardzo by mi pasowała w tym miejscu, ale czuję że złe wybrałam.
Basiu Wirty to bardzo ciekawe miejsce. Wpadłam tam kiedyś ale czasu miałam za mało żeby dokładniej zwiedzić. Ciekawa jestem czy na tobie zrobiły takie samo wrażenie jak na mnie te drzewa olbrzymy znane jako drobinki z naszych ogrodów. Tamte mają pewnie ok. 100 lat albo i więcej.
Co do ciekawych ogrodniczo miejsc to szkoda że znają je tylko ludzie z okolicy i że trudno do nich trafić ludziom będącym tylko przejazdem.
Aniu, też pozdrawiam. Ścieżka powoli zaczyna wymagać przycięcia. Szkoda, bo fajnie było. Pięknie pachnie, dzisiaj rano przed wyjazdem do pracy stałam i wąchałam