Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Znowu na wsi

Znowu na wsi

Joku 22:03, 14 lip 2017

an_tre napisał(a)
Jolu na pewno tak będzie jak sobie zaplanowałaś, trzeba sobie pracę ułatwiać, róże dadzą sobie radę, a jak pójdą do gruntu to sobie donicowanie odbiją i będą piękne
Powojniki też a kwitną, nie w to lato to następne, będzie za czym tęsknić
Dbaj o siebie bo czeka cię jeszcze podróż do środkowej Polski

Oj, Aniu trochę ułatwiaczy sobie wymyśliłam, trochę podpowiedzieli mi inni. Ale w ogrodzie mało przydatne.
Kusisz tą środkową Polską, oj kusisz . Może w sierpniu? Trochę wolniejszy się zapowiada.
Póki co owocki dla ciebie (wyhodowane w donicy)

Joku 22:08, 14 lip 2017

Margo napisał(a)
Jolu, zaglądam, podziwiam Twój piękny ogród i zostawiam pozdrowienia
Super busz masz, i ta lawenda .... ach

Hej Gosiu, cieszę się że wpadłaś. Dla ciebie Błękitna Rapsodia

Joku 22:13, 14 lip 2017

Bogusiu w szkółce były bardzo dorodne okazy powojników. Mam więc nadzieję że mi się poszczęści. Bo ten jest bardzo ładny.

GorAniu widziałam twojego powojnika. Piszesz że metr osiągnął. Taka wysokość by mi pasowała.

Stan z dzisiejszego poranka

AgnieszkaW 19:50, 16 lip 2017

Piękny ten powojnik, nie chorują Ci, Jolu, te wielkokwiatowe? Ja mam tylko z grupy viticella, bo one w miarę się trzymają.
an_tre 21:52, 16 lip 2017

Joku napisał(a)

Oj, Aniu trochę ułatwiaczy sobie wymyśliłam, trochę podpowiedzieli mi inni. Ale w ogrodzie mało przydatne.
Kusisz tą środkową Polską, oj kusisz . Może w sierpniu? Trochę wolniejszy się zapowiada.
Póki co owocki dla ciebie (wyhodowane w donicy)

Ale smakowity kąsek mi się trafił
I chyba sierpień też obstawiam, dogadamy się
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
hanka_andrus 21:54, 16 lip 2017

A gdzie się wybieracie, kobietki? Jeżeli to nie tajemnica, oczywiście.
an_tre 22:05, 16 lip 2017

hanka_andrus napisał(a)
A gdzie się wybieracie, kobietki? Jeżeli to nie tajemnica, oczywiście.
Jola od kilku lat wybiera się do mnie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
hanka_andrus 22:29, 16 lip 2017

Życzę, żeby Wam się termin wyklarował. Teraz drogi lepsze, to i podróż długa nie będzie.
mirkaka 18:24, 17 lip 2017

Jolu, jak cudnie, och fotki z początku lipca zachwycają. I kto tak pięknie pielęgnuje ogród? Czyżby M ? Alejka z lawendą imponująca
Róże, no powinnam wszystko wymienić po kolei
Czytam,że Ewa robi spotkanie, będziesz?
Joku 20:10, 17 lip 2017

Mirka, jeżeli nie wyskoczy nic nagłego nieprzewidzianego to tak. Mam na myśli spotkanie.
Chwasty są, tylko ja ich nie fotografuję. Po deszczach rosną jak szalone. No i wyrywam te największe więc małych w gąszczu nie widać. eMa nie wpuszczam na rabaty . Robi postępy w rozpoznawaniu roślin, ale jeszcze poziom nie ten . Jedynie kosi do tej pory trawnik. Ale teraz ja już chyba dam radę, obie ręce wolne