Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 01:31, 31 gru 2012

nie nawet dla pośladków ... muszę sobie w głowie poukładać bo wpadłam poza euforią w panikę ... normalnie nie do pogodzenia - u mnie konweniuje (ale polubiłam to słowo ) ... i jednak debiut na lodzie to nie najlepszy pomysł ...
Konstancja30 01:33, 31 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
I chcialam dodać, że po Twojej jeździe i Hobbicie ja chyba nie zasnę dzisiaj
Jutro najwyżej po otwarciu szampana zrobię sobie drzemkę

a gdybyś na żywo to widziała to dopiero byłyby kłopoty ze snem
Madzenka 01:33, 31 gru 2012

pogoda taka sobie... Na puszystym śniegu byłoby przyjemniej
Ale najlepiej nie przestawać i spokojnie sobie poćwiczyć, samej, bez presji powolutku do przodu. !!!
Konstancja30 01:36, 31 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
pogoda taka sobie... Na puszystym śniegu byłoby przyjemniej
Ale najlepiej nie przestawać i spokojnie sobie poćwiczyć, samej, bez presji powolutku do przodu. !!!

i tu problem ... bo jak do przodu to mi wychodzi szybciutko .. ba bardzo szybciutko
Madzenka 01:36, 31 gru 2012

Iza sama się kiedyś uczyłam , wspólnie z moją wówczas bardzo małoletnią córką. Do tej pory pamiętam jak mi pot po plecach ściekał.... A pamietam, że gdy jechałam w góry w kotlinie bylo +14 stopni....
Dwa dni walczyłam z próbą utrzymania sie na nartach. W kolejny weekend było już zdecydowanie lepiej...
Moja mama mawia, że od razu Warszawę nie zbudowano...
Madzenka 01:38, 31 gru 2012

Izuś to szybciutko jest tylko w Twojej głowie. Bo to jest bardzo powolutko, tylko ciało się boi tego szybciutko... więc mniejszy pagórek bez wyrwirączki byleby ćwiczyc utrzymanie sie na nartach.
A małoletnia jeżdzi? Jeśli nie to wypożycz jej deskę w następny w weekend i uczcie się razem
Konstancja30 01:44, 31 gru 2012

ja z dziś niewiele pamiętam ... wydaje mi się, że chwilami łapałam po to by po chwili cofnąć się o lata świetlne ...
jak to dobrze czytać, że nie od razu ... to może jest dla mnie nadzieja ... dobrze, że w grodzie też mamy stoki ...
Nieletnia jeździ ... lepiej ode mnie i małż też ... berło kaleki rodu dzierżę niepodzielnie ... jak to mawia gwiazda ... Królowa jest tylko jedna ))
Zeta 01:46, 31 gru 2012

Madzenka 01:50, 31 gru 2012

Konstancja30 napisał(a)
ja z dziś niewiele pamiętam ... wydaje mi się, że chwilami łapałam po to by po chwili cofnąć się o lata świetlne ...
jak to dobrze czytać, że nie od razu ... to może jest dla mnie nadzieja ... dobrze, że w grodzie też mamy stoki ...
Nieletnia jeździ ... lepiej ode mnie i małż też ... berło kaleki rodu dzierżę niepodzielnie ... jak to mawia gwiazda ... Królowa jest tylko jedna ))

Magda70 09:56, 31 gru 2012

No ja widzę, ze wesoło bylo i tylko mam pytanie czy był szampan? bo wy chyba tego sylwestra dziś w nocy juz obchodziłyście a teraz odsypiacie??
A ja w pracy...buuuu