Ja mam w podbitce

Ale mam również zamontowane w reflektorkach-one są regulowane.Można przy nich posadzić jakąś roślinkę to je zasłoni

Reflektorki są o tyle fajne że możesz zmieniać pozycję świetlenia w zależności co checsz oświetlić.mogą podświetlić podłogę(taras) a gdy ustawisz wyżej światło idzie wyżej....
moim zdanie reflektorki są bardzo fajnym rozwiązaniem.ja mam reflektorkami oświetloną kaskadę i parę roślinek.
Jak zainstalujesz je w podłodze to będą świeciły do góry.światło z ledów ma ograniczony kąt padania .dlatego gdy są zamontowane w suficie światło na dole jest szerokie, ale na górze nie.Niektóre obudowy dodatkowo ograniczają światło bo żarówka jest dośc nisko osadzona i światło wychodzi z wąskiego punktu.Oj chyba tylko namotałam i nie jest to jasne a do tego próbowałam to szybko narysować i nic z tego nie wyszło

Tak czy siak tak to wygląda przy żarówkach kierunkowych,one poprostu nie świecą jak zwykła żarówka.Im dalej od żarówki tym światło szerzej się rozchodzi........ok sorki ja juz chyba śpiąca jestem

Na firmę uwagi szczególnej nie zwracałam,Kupiłam w hurtowni oświetlenia, która zaoferowała mi najlepszą cenę