Dawno tu nie byłam, nie chwaliłam ogrodniczki tak łasej na pochwały Jestem i nadrabiam zaległości - w chwaleniu też Wprawdzie nie widzę nowych poczynań ogrodowych, ale pochwalę dobry humor i wymianę myśli wszelakich na tematy różne
Evchen, tu płodozmian i erecty, ogród jak naga kształtna kobieta. Samo życie. A wszystko takie ludzkie, więc nieobce.
"Homo sum humani nihil a me alienum puto” powiedział pierwszy Meander po grecku, powtórzył (skopiował, zmałpował, "z-imitował") Terencjusz po łacinie i tak przytoczyłam. .
Agniecha jak to nie dasz rady?.. to zaledwie 180 stron co prawda mało pisma obrazkowego, ale dużo żartu i humoru Dzięki zacnym gościom
Zieleń aksamitu egzaminacyjnego ... hmm... mam dobre skojarzenia też maturę z rosyjskiego zdawałam
Grupo z Grabiami jak to "brrr" .. samo dobro teraz potrafię tylko wkljucitie fax pażałsta!
Dawno tu nie byłam, nie chwaliłam ogrodniczki tak łasej na pochwały Jestem i nadrabiam zaległości - w chwaleniu też Wprawdzie nie widzę nowych poczynań ogrodowych, ale pochwalę dobry humor i wymianę myśli wszelakich na tematy różne
Aga, no kto by nie był Same łasuchy z nas Poczynań ogrodowych nie widać...? a Madżenkowe kółeczko widziałaś? (teraz na tym kółku zajadę do zimy.
Ale żeby nie było, że li tylko gadam (choć to lubię najbardziej, bo pogaduchy z wami należą do przyjemnej części dnia,... więc nie gadam li tylko, ale również zasiliłam ziemię cebulami wszelakimi tulipanami, przebiśniegami, krokusami, śnieżnikami i tulipanami tarda..
A teraz rozmyślam nad piętrami.. myślenie piętrowe... i nad dołami - ale się nie dołuję
W kwestii dołów: czy jeszcze można sadzić bukszpany? tzn. sadzonki na obwódki... czy już nie?
Evchen, tu płodozmian i erecty, ogród jak naga kształtna kobieta. Samo życie. A wszystko takie ludzkie, więc nieobce.
"Homo sum humani nihil a me alienum puto” powiedział pierwszy Meander po grecku, powtórzył (skopiował, zmałpował, "z-imitował") Terencjusz po łacinie i tak przytoczyłam. .
Edit: nada się.
zadziwiające, że imitacja uzyskała przewagę nad oryginałem... o Meandrze niewielu pamięta.. meandry literatury tylko mi w głowie...