Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zielony galimatias

Zielony galimatias

grupa_trzyma... 23:16, 09 sie 2012

Ewa! Jeszcze nie tak dawno temu miałaś z przeproszeniem trzy strony! Na chwilkę Cię opuściłam a Ty mnie już przegoniłaś! Ładnie to tak? Kiedy ja to nadrobię? Miej litość!
Jak tam KZ20?
Evchen 23:25, 09 sie 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Ewa! Jeszcze nie tak dawno temu miałaś z przeproszeniem trzy strony! Na chwilkę Cię opuściłam a Ty mnie już przegoniłaś! Ładnie to tak? Kiedy ja to nadrobię? Miej litość!
Jak tam KZ20?

Ja bardzo przepraszam, ale jak to O P U Ś C I Ł A Ś???? A o nieutulonej tęsknocie słyszałaś?.. to co ja z czasem miałam robić, jak Grabi nie było?... Przygarnęli sierotę czyli mea i tak poooooszło... sama nie wiem kiedy!

KZ20tki będą na spotkaniu u Kapiasów! Będziesz wtedy wżdy?... Ja muszę te Twoje Grabie na własne oczy zobaczyć
grupa_trzyma... 23:34, 09 sie 2012

Jam gotowa na pieszo lecieć...już chyba muszę wyjść, żeby zdążyć
Drugie Grabie trza namówić, bo się nie może zdecydować. Jak nie będzie chciał to i na piechtę dam radę, może Madżenkę złapię na stopa!?!
Evchen 23:40, 09 sie 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Jam gotowa na pieszo lecieć...już chyba muszę wyjść, żeby zdążyć
Drugie Grabie trza namówić, bo się nie może zdecydować. Jak nie będzie chciał to i na piechtę dam radę, może Madżenkę złapię na stopa!?!

Jak to się nie może zdecydować...? To jak Drugie Grabie ten ogród chcą robić bez nas???? A ... kurcze właśnie sobie uświadomiłam, że moja druga połowa Galimatiasu też nic nie wie o spotkaniu... Powiem mu rano - w dzień wyjazdu ... Starczy chyba co?..
grupa_trzyma... 23:46, 09 sie 2012

Ewka! Właśnie oplułam monitor! Jak możesz???
Znaczy druga połowa Galimatiasu zielona jest w kwestii spotkania? Jak chlorofil?
Myślę, że w dniu wyjazdu będzie w sam raz...nie za późno, ale i nie za wcześnie, żeby nie miał reisefibera...tak...w sam raz!
Szkoda tylko, że nasza Betysia tak daleko
Evchen 23:49, 09 sie 2012

No masz... ja już kiedyś mówiłam, że po wejściu na forum trzeba baaardzo uważać, bo ekrany dziwnie szybko się pocą....
Strategia jedynie słuszna.. małż jak każdy facet tyle na głowie ma, że nie chcę mu niepotrzebnymi drobiazgami głowy zawracać... W razie czego powiem, że jedziemy po Zielone... A że trochę dalej niż zazwyczaj, to co?.... Polskę trza zwiedzać - dla relaksu chociażby !
grupa_trzyma... 00:00, 10 sie 2012

Twoja strategia przypadła mi do gustu.
Chyba i ja zacznę ją stosować.
Dobre pomysły należy wykorzystywać dla dobra ludzkości!
Jak te nasze Emy mają z nami dobrze. My im oszczędzamy połowę zmartwień...Powinni być nam wdzięczni, prawda?
Kończę, Ewuniu. Pa, pa!
noemi 00:31, 10 sie 2012

Poskręcane listki bukszpana to nic strasznego ... miodówka bukszpanowa... na wiosnę ją zetniesz i nie będzie śladu ... bardziej niebezpieczny jest grzybek... teraz je zasil florovitem dolistnie jak radzi Danusia a topsinem podlej za parę dni zapobiegawczo ... topsin im nie zaszkodzi ...

p.s. ... cieszę się na nasze spotkanie u Kapiasów ...
monteverde 00:36, 10 sie 2012

Eva fajnie Was się podczytuje
Evchen 08:51, 10 sie 2012

noemi napisał(a)
Poskręcane listki bukszpana to nic strasznego ... miodówka bukszpanowa... na wiosnę ją zetniesz i nie będzie śladu ... bardziej niebezpieczny jest grzybek... teraz je zasil florovitem dolistnie jak radzi Danusia a topsinem podlej za parę dni zapobiegawczo ... topsin im nie zaszkodzi ...

p.s. ... cieszę się na nasze spotkanie u Kapiasów ...

Magdzia Ja też się cieszę! Będziecie w kapeluszach?..
Listki już obcięłam - nie wytrzymałam... tzn. tydzień temu ścinałam. Został mi jeszcze duży Rozczochraniec - ale do niego nie podeszłam, bo trema mnie sparaliżowała...Za duuuży jest i boję się, ze go oszpecę. A poza tym chyba jest już za późno na postrzyżyny?????