Jaki termin gwarancji??? Gwarancja dożywotnia jest jak na garnki Zeptera. Nie słuchaj Małża Ewuś!
Ja też swojego bukszpana muszę mocno ciachać.
Zrobiłam mu trochę kuku, bo ładnie go ogoliłam wiosną, ale zostawiłam mu z tyłu dłuższe żeby pobrać sadzonki i....zapomniałam. Wczoraj zachodzę go od tyłu a on wygląda jak czeski piłkarz - krótko z przodu, długo z tyłu i wąsy na przedzie
Pozdrawiam poniedziałkowo!
Mówisz?... jest dla mnie ratunek?... ... mogłam chociaż Zeptera zakupić, wtedy byłaby szansa, że ze względu na gary przychylniej - w razie czego - na mnie zerknie
czeski piłkarz mnie rozwalił! coś w tym jest.. długie zwisające strąki...
Witaj Kindziu, w naszym gronie! Ewuś, kolejny opluty monitor...czy aby przypadkiem nie odkryłyśmy niszy na rynku...osłona monitora przed opluciem - testowana na maniakach ogrodowych
No jak nic trzeba szybko zaprojektować, opatentować i zbierać plony w formie dywidendy.
Projekty nam idą maaarnieee.... może patenty i plony będą naszą specjalnością?... wąską
Byłam ostatnio z wizytą u Pepików. I zapewniam Cię - są wierni swojemu imageowi.. Pan ynżynier zasiadłwszy naprzeciwko odgarnął z czoła luźno spadające kosmyki wlosów.. i tak mu już zostały przyklejone do prawej skroni aż do końca rozmowy..
Z zaciekawieniem przyglądałam się kobitkom, czy nadal biegają w chodakach i białych podkolankach, które zapadły mi w pamięć jakieś 10 lat temu... Ale nie! Kobiety poszły z duchem czasu!
Białe zmieniły na cieliste!
taaa... moja niesamowitość wyraża się głównie w niemożności zaprojektowania skrawka ugoru z powodu jego minimalistycznych wymiarów i moich wygórowanych fantazji dotyczących jego wyglądu..
został mi więc tylko czar słowa... czar ogrodowych fantazji wzion i prysł...
Byłaś kiedyś w martwym punkcie?...
bo ja jestem.. im dłużej myślę, tym gorzej. ..
może z wiekiem tak właśnie jest?...