Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

beta 19:21, 28 wrz 2012

agata_chroscicka napisał(a)

kończąc ten temat
na murze jednego z budynków widnieje taki oto napis:

"SZCZĘŚCIE TO JEDYNA RZECZ, KTÓRĄ MNOŻY SIĘ PRZEZ PODZIAŁ"

a nie prawda! bo pantofelki też mnożą sie przez podział ( i w ogóle wszystkie pierwotniaki), że o bylinach nie wspomnę

ale pantofelki to stworzonka-więc się nie liczy
Diana 19:30, 28 wrz 2012

Agatko ja moją jeszcze toleruję i pobłażliwie ją traktuję...........a jeśli chodzi o jednego kwiatka to mam nadzieję, że w przyszłym roku obrodzi !!!!!! a nie tak skromnie....
Marzenko no twój potwór to jest uroczy nie wchodzi przynajmniej tam gdzie go nie proszą pozdrawiam
Sebek ona poprostu oszalała efekt kilku miesięcy widać na tych 3 zdjęciach

Jutro wrzucę fotki mojej rozplenicy........to jest potwór naprawdę jak zobaczyłam zdjęcia z początku wiosny i teraz........tego wzrostu nie zauważa się tak na co dzień i jeszcze yucca ma mnóstwo nowych liści
A takiego potworka jak ty Marzenko bardzo chciałabym sobie sprawić
Diana 19:32, 28 wrz 2012

Beatko całuski
AniaK 20:03, 28 wrz 2012

Piękne te nasze potworki
Dziś widziałam rozplenicę taką jak Twoja i mało co się nie skusiłam, właściwie to M namawiał, ale miejsca brak, bo wiem jaka będzie ogromna jak widziałam Twoją
Ginger 20:08, 28 wrz 2012

Witam, moja rozplenica to też potworek a wiosną była maleńka w sumie to mikro bo jak ją kupiłam mieściła się w reklamówce wielkości woreczka śniadaniowego
Diana 20:52, 28 wrz 2012

Aniu ta moja jest ograniczona ciasno włókniną !!!! aż boję się jej poluzować ....... zarośnie całe kółko
Ty to masz dobrze....M namawia a Ty taka rozważna i romantyczna......przemyślisz sobie A trzeba było się zgodzić, posadziłby sobie obok "bonsai" i jakby sie rozrosła nie byłoby problemu jak strzyc to cacko bo rozplenica zasłoniła by je na amen Wtedy ogród pozostałby w twoim ulubionym sielskim stylu byle M nie odebrał tego jako wyśmiewcze, ups....wiesz, że ja wyobrażam sobie takie rzeczy i pokładając się ze śmiechu odrazu piszę no sama wyobraz sobie jak rozplenica zarasta całkowicie ów "bonsai"........
muszę się uspokoić bo dzieci pytają co się dzieje,a ja śmieję się na cały dom

Dominiko witaj te rozplenice chyba takie są, nie wiadomo jak i kiedy staja się ogromne lecę do ciebie, może uda mi się ją obejrzeć a jeśli jeszcze nie wstawiłaś fotki to do dzieła !!!!!!
Ginger 20:59, 28 wrz 2012

Fotki u mnie są wstawione . Może nie za specjalne ale są
Diana 21:02, 28 wrz 2012

ok lecę
Ginger 21:17, 28 wrz 2012

Diano pisałaś ,że masz jukę możesz wstawić jakąś fotkę z nią w głównej roli ?
Diana 21:32, 28 wrz 2012

Dominiczko jutro wstawię, ok teraz lecę do córci robimy sobie mini kino
buziaki
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies