Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

Diana 09:02, 21 cze 2012

witaj beta jak twoje kamyki - zostawiasz, czy jednak rabatka będzie bez nich ? zdania chyba podzielone są?
beta 09:06, 21 cze 2012

Diana napisał(a)
witaj beta jak twoje kamyki - zostawiasz, czy jednak rabatka będzie bez nich ? zdania chyba podzielone są?

sama nie wiem, mam mały mętlik

ale chyba przyjrzę się bliżej tematowi kancików i wtedy coś postanowię

a u Ciebie jak z tymi kancikami, czym robisz?
Diana 09:15, 21 cze 2012

beta ja nie mam kancików mam wszędzie obrzeże z kostki, wszędzie gdzie trawnik.rozdziela on rabaty od trawy nie musze robić kancików, kółko kosiarki jedzie po kostce - jest wygoda.Ale i tak na jakiś czas trzeba wycinać.....bo trawa wchodzi na kostke i są nieładne wąsy
tutaj w miare bez wąsów

a tutaj juz wąsy wchodza sobie na kostkę

na chwasty uwagi nie zwracamy.........
Diana 09:19, 21 cze 2012

arcobaleno napisał(a)
Przecudna ta Anabelka ! Ale będziesz miała piekny okaz jak całkiem rozkwitnie ! Ja bardzo lubi.ę jej kwiatostany w wazonie - pięknie zasychają
Mówisz, że słońca potrzebuje...a moje w półcieniu - chyba na słoneczną rabatę też je wsadzę w przysżłym roku

dosłownie wyczekuję jej kwiatów
Marto, tak z mojej obserwacji wynika.....obie annabelle sadziłam w tym samym czasie,obie takiej samej wielkości.Ta ma więcej słońca i jest wyższa, bardziej idzie w góre i więcej kwiatów będzie miała Ale poczekajmy aż obie zakwitną.Zrobię zdjęcie jednej i drugiej i będzie wiadomo jak to wygląda na 100 %
beta 09:21, 21 cze 2012

też mi się kostka podoba, fajnie to wygląda, musiałbym się zakręcić koło tego tematu i obadać co po ile

na pierwszym zdjęciu żuraweczki-jak miło
Diana 09:24, 21 cze 2012

kostke możesz kupić najtańszą zreszta jaką chcesz dzisiaj rabatę gdzie właśnie żurawki są muszę obsypać korą, posadzić wiśnie i dodam fotki
beta 09:31, 21 cze 2012

Diana napisał(a)
kostke możesz kupić najtańszą zreszta jaką chcesz dzisiaj rabatę gdzie właśnie żurawki są muszę obsypać korą, posadzić wiśnie i dodam fotki

to koniecznie zdjęcia

a wiśnie śliczne-zapomniałam napisać porzednim razem

podobają mi się bardzo i już wiem jaki będzie mój następny zakup
abiko 09:34, 21 cze 2012

Diana napisał(a)
ja dzisiaj szybko się nie położę......M czeka od godziny aż zacznę prasować... hahaha a ja tutaj zawisłam rany faktycznie można się uzależnić nawet nie wpisując nic, tylko oglądając - to do moich koleżanek, które wiem że oglądają niestety nie wiedzą co pisać całusy dla was

to dla mnie, dziękuję) heheheh
agata_chrosc... 09:45, 21 cze 2012

Tylko z tymi anabelkami to pamiętajcie dziewczyny, że one muszą mieć wilgoć. Czyli całkowicie słoneczne stanowisko wymaga nieustannego podlewania. Tak teoretycznie to one najlepiej się czują w półcieniu właśnie. ALe kto ich tam tak na prawdę wie? Moja jedna, która ma najmniej słońca (a wszystkie są w półcieniu) faktycznie jest najmniejsza. Ale może nadrobi?
Diana 09:56, 21 cze 2012

Agnieszka witam
Agatko zauważyłam .......wystarczy, że robi im się sucho i juz wyglądają jakby więdły.......
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies