Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

Diana 21:08, 21 cze 2012

Reniu nie odmawiaj jak się rozrośnie będę dzielić
Asia dziekuję sadziłam tak że przerwy między lawendą były o 1,5 raza większe niż doniczka lawendy kupiłam lawendę w zeszłym roku malutką ,w tych najmniejszych doniczkach,,,,nie wiem co ona tak się rozszalała łamie mi się po bokach zauważyłam........dzieci idąc chyba ją kopią cóż i tak będzie trzeba niedługo przyciąć .......
Agnieszka Irenka słodkie z was kobitki
Diana 21:13, 21 cze 2012

Ania znowu zakupy !!!!! czy Ty juz obsadzasz taras???hihihi
Ana ja też nie wyłączam kompa jeny czy to normalne ?dziewczyny !!!
bialofiolet tematy się nie kończą....
Diana 21:22, 21 cze 2012

Moja pierwsza jeżówka dosłownie jedna...reszta w pączkach

dzisiaj niestety nic nie zrobiłam-drzewka nie posadzone, rudbekia też nie,korą nie podsypane..... deszcz uniemożliwił no cóż
Jak tak jeszcze pare dni popada, to wszystko będzie zapuszczone.......
AniaK 21:31, 21 cze 2012

A co tam wyjmę trochę kostek taki jakiś za duży ten taras.To takie malutkie zakupeczki.Jeszcze ambrowiec mnie prosił zebym go zabrała, ale mówię mu poczekaj jak M wróci to znajdziemy dla ciebie miejsce.To chyba nie jest normalne

Ale ładna ta jeżówka.
Wszystko będzie zielone po deszczu, wreszcie zaczynam zauważać że mój trawnik powoli rośnie
beta 21:37, 21 cze 2012

Dziewczyny, ale Wy nadajecie

wpadłąm na chwilkę i zaraz uciekam, ale rzuciałm okiem na wszystko

lawenda CCCUUUUUUUDDDDDDOOOOO

gdybym miała pewność że też u mnie będzie tak kwitła to też bym sobie sprawiła

a tak z ciekawości-co to za odmiana?
beta 21:39, 21 cze 2012

AniaK -kiedy zobaczymy Twój ogród?

zakładaj kobieto wątek

Diana 21:41, 21 cze 2012

Ania twój M to chyba zawału dostanie jak zobaczy te wszystkie zakupy!!! A ty jeszcze ambrowcem chcesz go dobić hahaha
A tak serio ambrowiec cudny.............myśl gdzie go posadzić
Twoja trawa rośnie - to super ci deszcz podpasował , a moja, ja nie wiem co sie dzieje.....tyle koniczyny jakby ktoś złośliwie jakieś nasiona mi podsypał.I tak schowane te pędy pod trawą ,że jak zaczełąm ciągnąc to miały ok 30 cm....serio I jeszcze od tego deszczu chyba , widzę że ten powiedzmy "filc" w trawie jakoś dziwnie się przebarwia..........
Było tak ładnie,chyba przesadziłam z jakimś nawozem....
Będę walczyła jak przejdą deszcze
Diana 21:44, 21 cze 2012

beta napewno będzie kwitła przepuszczalną glebę jej zrobisz i będzie obsypana kwiatami. Ja ma tą zwykłą wąskolistną
renata_pelkn... 22:11, 21 cze 2012

Diana piekna ta jeżówka....Powoli zaczynam sie uczyc tych nazw
Ja dzisiaj tez nic nie zrobiłam nawet nie bylam na działce,ale ambitne plany na weekend!!!!
Jestem ciekawa jak trawa u mnie???a cos bedziesz robic z ta swoja koniczyna?
Diana 22:19, 21 cze 2012

Reniu jestem wkurzona....ja nie wiem jak to się porobiło Co ja ma ją teraz tydzień rwać !!! Nawet jak zrobię oprysk to on nie spali jej zupełnie.........a ma tak pochowane pędy pod trawą że grabkami jak szarpnę to pokazują się na wierzchu - fuj, okropność.Jak będzie pogoda to chyba zaproszę znajomych i będziemy sobie siedzieć na trawie, każdemu "soczek" wręczę i będziemy sobie skubać tę koniczyną -hahahah To byłoby najlepsze rozwiązanie
A może twój M ma jakis specyfik, który by mi doradził
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies