Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

Diana 22:17, 12 lip 2012

Chciałam jeszcze raz wszystkim podziękować
Jeśli kogoś pominełąm podczas mojego pobytu w Anglii przepraszam...miałam ograniczony dostęp do kompa i łączyłam się prze telefon (na moje szczęście było wifi) i tak troszkę ciężko było mi odpowiadać
Dziękuję że byliście ze mną....i ciesze się że mogłam pokazać te wszystkie fajne miejsca i zakupy
baraga1904 22:25, 12 lip 2012

....witam Diano...wspaniałe łowy miałaś na wyspach...zazdroszczę...pozdrawiam..
Diana 22:39, 12 lip 2012

Agnieszko dziękuję
polecam takie wycieczki
mam nadzieję, że uda mi się jeszcze zaliczyć ciekawe i warte pokazania miejsce
pozdrawiam
baraga1904 22:41, 12 lip 2012

...gdybym tylko mogła to wierz mi w 3 sekundy jestem spakowana...
uwielbiam ten kraj....jest z nim związana moja praca... podróże bezcenne....
Diana 22:58, 12 lip 2012

Po powrocie do domu zamiast trawy zastałam busz!!!
udało mi się obstrzyc ją pomiędzy opadami deszczu
dzisiaj miałam zamiar zająć się chwastami...........z rana nawet wyjrzało słoneczko
Niestety pogoda popsuła się i znowu padało........... nie zrobiłam nic .....w ogrodzie oczywiście !!!
Na szczęście złapałam troszkę porannego słońca

Widok z okna kuchennego, jeszcze zanim słonko zaszczyciło mnie swą obecnością....

Widok z okna na piętrze.......widać jak pięknie świeciło szkoda, że tak krótko

Jeszcze wczorajsze zdjęcie......chciałam złapać tawułkę przed pełnym rozkwitem (kto wie....może przez te deszcze wogóle jej się nie uda )

Diana 23:00, 12 lip 2012

baraga1904 napisał(a)
...gdybym tylko mogła to wierz mi w 3 sekundy jestem spakowana...
uwielbiam ten kraj....jest z nim związana moja praca... podróże bezcenne....

oj.....to musisz mieć ciekawą pracę
Agnieszko w takim razie powinnaś zorganizować sobie podróż służbową !!!
Moniika 09:01, 13 lip 2012

Diana napisał(a)
dzisiaj miałam zamiar zająć się chwastami...........z rana nawet wyjrzało słoneczko
Niestety pogoda popsuła się i znowu padało........... nie zrobiłam nic .....w ogrodzie oczywiście !!!

Widok z okna kuchennego, jeszcze zanim słonko zaszczyciło mnie swą obecnością....

Jeszcze wczorajsze zdjęcie......chciałam złapać tawułkę przed pełnym rozkwitem (kto wie....może przez te deszcze wogóle jej się nie uda )

Ślicznie u Ciebie... Oj ślicznie... A tawulka bez pełnego rozkwitu tez cudna. Trawkę masz taka soczyscie zielona!!! serdecznie Cię pozdrawiam i tez z utęsknieniem czekam na słońce
Moniika 09:11, 13 lip 2012

Diana napisał(a)
A tutaj tylko część CIURKADEŁEK !!!!!!!! Było ich tam mnóstwo

Alez chciałabym takie wodne ustrojstwo... Kiedyś sobie sprawie!! Piękne zdjecia, cudowna wycieczka, fajnie ze mogę dzięki Tobie i ja to zobaczyć )
zuza12 12:47, 13 lip 2012

Witaj Diano!
Wreszcie nadgoniłam zaległosci i dotarłam do końca Twoich opowieści.
Widzę,że lubisz orginalne rozwiązania, zaczynając od bryły domu, a na "altankce" kończąc. Wszystko jest takie przemyślane i niepowtarzalne. Bardzo ładne ciurkadełko.
Dzięki wielkie za relację z wycieczki. Obejrzałam te zdjęcia juz dwa razy. Podejrzewam, że Ana jak zobaczyła zdobycze na żywo to, mogła się rozchorować z żalu. Oszczędź ją trochę i może stopniuj jej wrażenia i opwieści, zawsze to szok mniejszy.
Miłego plotkowania dziewczyny.
Milka 12:52, 13 lip 2012

Monika352 napisał(a)

Ślicznie u Ciebie... Oj ślicznie... A tawulka bez pełnego rozkwitu tez cudna. Trawkę masz taka soczyscie zielona!!! serdecznie Cię pozdrawiam i tez z utęsknieniem czekam na słońce

Diano, pod twoją nieobecność, ktoś musiał chyba dbać o ogród, bo jest wypieszczony n maksa!
ślicznie tam u ciebie i bardzo pomysłowo porobione rabaty, a połączenie żywotników i lawendy super!
tawuła i chyba te czerwone kwiaty? floksy? też piękne