Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

Evchen 13:19, 13 lip 2012

Dianko,
ależ cudeńka pokazałaś... Szkoda, że u nas jest tak mało pchlich targów, a jeśli już są, to ceny są abstrakcyjne...
KasiaBialofi... 14:41, 13 lip 2012

Dzięki Diano za te ciurkadełka! Jestem na etapie namawiania męża na coś takiego. Twoje zdjęcia bardzo mi pomogą.
Diana 21:11, 13 lip 2012

Moniko dziękuję i cieszę się że mogłam pokazać coś co może być inpiracją i zachętą dla innych dla mnie możliwośc dzielenia się z wami moimi spostrzeżeniami i zdjęciami, które robiłam była niesamowita frajdą
Zuzanno witam serdecznie i dziękuję za miłę słowa Z Anią jak zwykle czas minął bardzo przyjemnie nie wszystkie zdobycze zabrałam ze sobą dojadą z moją córcią
Ale było co opowiadać i pokazywac na zdjęciach............rozmowom nie było końca
evchen bialofiolet cieszę się że mogłam pokazać wam to co widziałam a jeśli dodatkowo może to pomóc..........moja radość jest tym większa
Diana 21:22, 13 lip 2012

irena_milek napisał(a)

Po powrocie do domu zamiast trawy zastałam busz!!!
udało mi się obstrzyc ją pomiędzy opadami deszczu
dzisiaj miałam zamiar zająć się chwastami...........z rana nawet wyjrzało słoneczko
Niestety pogoda popsuła się i znowu padało........... nie zrobiłam nic .....w ogrodzie oczywiście !!!
Na szczęście złapałam troszkę porannego słońca

Widok z okna kuchennego, jeszcze zanim słonko zaszczyciło mnie swą obecnością....

Widok z okna na piętrze.......widać jak pięknie świeciło szkoda, że tak krótko

Jeszcze wczorajsze zdjęcie......chciałam złapać tawułkę przed pełnym rozkwitem (kto wie....może przez te deszcze wogóle jej się nie uda )

Ślicznie u Ciebie... Oj ślicznie... A tawulka bez pełnego rozkwitu tez cudna. Trawkę masz taka soczyscie zielona!!! serdecznie Cię pozdrawiam i tez z utęsknieniem czekam na słońce

Diano, pod twoją nieobecność, ktoś musiał chyba dbać o ogród, bo jest wypieszczony n maksa!
ślicznie tam u ciebie i bardzo pomysłowo porobione rabaty, a połączenie żywotników i lawendy super!
tawuła i chyba te czerwone kwiaty? floksy? też piękne

Irenko dziękuję za komplementy
Pod moją nieobecnośc sąsiadka podlewała kwiatki w doniczkach - dziękować
Nikt niestety nie przychodzi i nie wyrywa chwastów
Na zdjęciach zapewne nie widać tych niedociągnięć..........widoki z okna na parterze i z góry chwasty ciężko dostrzec
Tam gdzie jest kora-faktycznie chwasty nie rosną.....nie było mnie 7 dni i wygląda ok.W innych miejscach mam włókninę z wygody jeszcze nie ma żwirku więc wygląda tak sobie , ale chwasty wpychają się tylko obok roślin a nie wszędzie
Zdjęcie robione po obstrzyżeniu trawy( wyjechałam z kosiarką w dniu kiedy wróciłam)- nie mogłam na nią patrzeć !!
Przy kaskadzie nie mam włókniny i przed wyjazdem nie zdążyłam zająć się chwaściorami...........widok nie wart pokazania
Chyba te proste linie obwódek bukszpanowych na każdej rabacie daja efekt zadbania bo wszystko wydaje się ułożone ale rzeczywistość..............
pozdrawiam
monitka 21:26, 13 lip 2012

Ooo Dianka jakie piękne słoneczne fotki tego nam trzeba w ten "cudowny" jesienny dzień

Coś ta Twoja tawułka się ociąga...moja piękny różowy puszek już ma i pewnie niedługo przekwitnie...
Diana 22:06, 13 lip 2012

teraz napatrzę sie na twoją na zdjęciach a pózniej ty na moją dłużej będą cieszyć oczy
agata_chrosc... 23:45, 13 lip 2012

Diana, Ty się fotkami słonecznymi nie zajmuj, tylko wpadnij do mnie poradzić, bo szukam rozwiązania dla rabaty bukszpanowej
beta 15:25, 14 lip 2012

Witamy na Polskiej ziemi

jak wrażenia z podróży?

widzę że z ogrodem szybciutko się uporałaś

piękne widoki, zwłaszcza to zdjęcie z okna

ja też już wróciłam z wojaży i jutro zaszaleję w ogrodzie
bociek 17:05, 14 lip 2012

Hej Diana, nadrobilam. Mialas cudowna podroz, ze o zdobyczach nie wspomne, bo az mnie skreca, ze nasze pchle targi nijak nie odpowiadaja brytyjskim... Echhhhhh.... No coz, moze kiedys sie wybiore pobuszowac po zakatkach Zjednoczonego Krolestwa

A widoki zaokienne cudne.
Diana 17:21, 14 lip 2012

beatko witam cię i dziękuję wrażenia cudowne......na moje szczęście mam tam bliską przyjaciółkę i koleżanki będę bywała tam częściej ......
boćku dziekuję u nas też po targach chodzę i potwierdzam...porównania nie ma a szkoda....
zachęcam do takiej wycieczki
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies