Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

Diana 18:01, 14 lip 2012

Wreszcie przestało padać
synek odrazu ubrał się i pobiegł do warzywniaczka pozbierać coś dobrego
zdziwiłam się bo zerwał sobie porzeczki zawsze były truskaweczki, poziomki i malinki.....widocznie znudziły mu się

Następnie pobiegł zobaczyć czy moje ulubione kwiatki żyją po deszczu (do róż nie podchodzi ........od momentu jak zobaczył moje podrapane nogi....) Dzieci są wspaniałymi obserwatorami widzi jak cieszę się na widok kolejnej jeżóweczki naprawdę nie sądziłam, że tak mnie zachwycą.....

No i synek w akcji !!!!!!!!....uwielbia zdejmować ślimaki z wiklinowego płotu i przerzucać je za siatkę!!!

Nasza ginka uwielbia stać na straży mała ,ale za to jaka czujna!!!
agata_chrosc... 18:12, 14 lip 2012

Synek z jeżówką do zjedzenia I na dodatek pożyteczny, bo ślimaki za płot śmigają
jotka 18:25, 14 lip 2012

Diano cieszę się, że umieściłaś szersze spojrzenie na Twój piękny ogród. Nic nie ucierpiał w czasie Twojej nieobecności
Mam wnuki w wieku "ślimakowym" więc tez akcja przemieszczania ich zdarza sie u mnie. Ale niestety wracają

Też uwielbiam jeżówki, czekam na ich pełne kwitnienie
Kolejna czarna, pełna wody chmura nade mną ... może jutro zaświeci dla nas słoneczko
Diana 18:37, 14 lip 2012

Agatko Jolu dziekuję
to prawda - te ślimaki chyba nigdy się nie kończą!!!!!!!!
A jeżowki uwielbiam
O nie.................. teraz to leje u mnie strasznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
baraga1904 18:47, 14 lip 2012

...wspaniałe zdjęcia Diano...synek już widzę szkolony do roli ogrodnika..czym skorupka za młodu...
i yoreczka
... u nas na śląsku też pada...niestety
Diana 18:48, 14 lip 2012

No musze,poprostu muszę dodać te zdjęcia ...............jeżówka to taka bylina ,którą chciałam mieć od momentu gdy dowiedziałam się, że wabi motyle .......ale teraz wiem, że jej urok jest o wiele większy........cieszę się że zajmuje spory kawałek rabaty

anabelka bidulka po deszczu wygląda tak:

A tutaj hortensja ogrodowa.....przemarzła i ma tylko jeden kwiatek, ale kolorek śliczny jak dla mnie
Diana 18:50, 14 lip 2012

Agnieszko u nas przestało na moment i wtedy udało mi się porobić zdjęcia
W tej chwili znowu rozpadało sie okropnie
yoreczka to pupilek dzieciaczków
życze tobie i sobie w takim razie słoneczka
baraga1904 18:55, 14 lip 2012

Dziękuję i Tobie słoneczka życzę...ja też mam takiego słodziaka ale czyj to pupilek....??? chyba najbardziej M...? dzisiaj byłam na wystawie kwiatów i kompozycji kwiatowych - byłabyś szczęśliwa bo było tam mnóstwo jeżówki...
Diana 18:57, 14 lip 2012

oj Agnieszko a masz jakieś foteczki..........żeby oko nacieszyć
baraga1904 19:02, 14 lip 2012

...fotek mam sporo, wiekszośc z liliami....bo to była wystawa kompozycji kwiatowych i lilli...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies